Äänimaljahoidot ja sointukylvyt

Syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Äänimaljat hoitavat lempeästi kehoa, mieltä ja sielua. Niitä voidaan hyödyntää mm. rauhoittumiseen, stressaantuneena, syvärentoutuk-seen, ahdistukseen, unettomuuteen tai kehon jännitystiloihin. Niiden tarkoituksena ei ole parantaa, vaan vahvistaa terveyttä. Äänimaljahoidot sopivat kaikille. Äänimaljarentoutus ja sointukylpy voidaan toteuttaa sisällä (meillä tai teillä) tai ulkona luonnossa. Sivun alaosassa on muutama video äänimaljoista.


Asiakaspalautetta: Sinulla on enkelin kosketus. (Äänimaljat - Parihoito)

On jotenkin tosi hyvä olo. Rentoutunut ja unettava. Luulisin, että saan nukuttuakin hyvin yöllä. Tulen uudestaankin. (Sointukylpy)

Yksilöhoito alkaa yrttijuomalla. Sen jälkeen käärin sinut hellästi vilttiin hoito-pöydälle ja laitan äänimaljoja kehollesi. Soitan niitä ja annan niiden värähtelyn rentouttaa sinua. Hoidon aikana käydään koko keho läpi ja 60 minuutin hoidon jälkeen olet rentoutunut ja virkistynyt. Hinta 50 e.

Parihoito alkaa yrttijuomalla. Sen jälkeen käärin teidät molemmat laittialla olevien patjojen päälle vilttien sisään. Parihoito on sointukylvyn ja yksilöhoidon yhdistelmä eli siinä soitetaan äänimaljoja sekä keholla että sen välittömässä läheisyydessä. Hoidon kesto n. 75 minuuttia, jonka jälkeen olette rentoutuneita ja virkistyneitä. Tämä hoito on myös ihana lahjaidea esim. hääparille! Hinta 35 e /hlö.

Sointukylpy alkaa sillä, että käyt lattialla olevalle patjalle makaamaan ja kääriydyt viltin alle. Voit laittaa halutessasi silmät kiinni ja vain nauttia äänimaljojen kuuntelusta ja antaa niiden äänen rentouttaa. Hoidon kesto on n. 60 minuuttia, jonka jälkeen olet rentoutunut ja virkistynyt. Tämä hoito sopii parhaiten ryhmille, mutta toimii myös yksilöhoitona, jollet halua äänimaljoja kehollesi.

Hinta 10 e /hlö, ryhmät.Varaa aika kätevästi sähköisen ajanvarauskalenterin kautta seuraavasti:

Valitse ensin palvelukategoria ja sen jälkeen haluamasi palvelu.

Sointukylvyt ja äänimaljahoidot maksetaan sähköisen ajanvarauksen kautta ilmoittautumisen yhteydessä tai käteisellä / MobilePaylla paikan päällä.

Jos et jostain syystä saa sitä kautta varattua, laita viestiä luontoon.metsaan@hotmail.com.

Sähköisen ajanvarauspalvelun kautta voit ostaa myös lahjakortteja haluamallesi summalle, joko itsellesi tai lahjaksi.