Ecokoti

Sinulle, joka arvostat kotimaisia, myrkyttömiä, luontoystävällisiä ja eläinkokeettomia kodin puhdistustuotteita. 

ecokoti® Pyykkietikka

Ecokoti® Pyykkietikka on myrkytön ja kotimainen huuhteluaine pyykinpesuun. Pyykkietikka valmistetaan aitoon väkiviinaetikkaan, jotta sinun pyykkisi raikastuvat ja pehmenevät täysin luonnollisesti!

♡ Myrkytön huuhteluaine - Pyykkietikka raikastaa ja pehmentää pyykkisi luonnon omilla ainesosilla!

♡ Kirkastaa värejä sekä ylläpitää elastisuutta - Nauti hyväkuntoisista ja pehmeistä vaatteista pidempään!

♡ Riittoisa pyykkietikka - Mittaa kaksi korkillista huuhteluainelokeroon, niin pyykkisi ovat raikkaan pehmeät pesun jälkeen!

♡ Kaunis lasipullo - Voit pitää pyykkietikan reilusti esillä pöydälläsi!

♡ Pyykinpesukone kiittää - Väkiviinaetikka auttaa sinua kalkin ja saostumien poistossa!


ecokoti® Pyykkipulveri

Ecokoti® Pyykkipulveri on täysin myrkytön, eläinkokeeton ja kotimainen pyykinpesuaine. Sen ainesosat ovat luonnon omia kemikaaleja, joten pyykkisi puhdistuvat taatusti myrkyttömästi. Lyhyen ja yksinkertaisen INCI- eli ainesosaluettelon avulla tiedät millä tekstiilisi peset ja millaisten ainesosien kanssa ihosi on kosketuksissa. Pyykkipulveri ei sisällä zeoliittia, fosfaatteja tai rasvaisia saippuoita.

♡ Myrkytön pyykkipulveri - Älä enää mieti millaisten kemikaalien kanssa ihosi joutuu olemaan kosketuksessa!

♡ Luonnollinen pesuteho - Tekstiilisi puhdistuvat tehokkaasti luonnon omilla ainesosilla!

♡ Kaunis tuotepakkaus - Voit pitää pyykkipulverisi reilusti esillä myös muidenkin ihasteltavana!

♡ Riittoisa pyykinpesuaine - Jo yksi mitallinen pulveria riittää pesemään pyykkisi puhtaaksi

Ecokoti® Pyykkipulveri on valmista käytettäväksi sellaisenaan ja se soveltuu mustalle, kirjavalle sekä valkealle pyykille. Valikoiman hajusteeton vaihtoehto sopii myös kaikkein herkimmille.


ecokoti® Yleispesuaineet

Ecokoti® Yleispesuaine on kotimainen ja myrkytön pesuaine koko kodin siivoukseen, jonka luonnollisten ainesosien ansiosta kotisi puhdistuu täysin myrkyttömästi. Ecokoti® Yleispesuaine sopii käytettäväksi erityisesti lapsiperheissä sekä eläintalouksissa.

♡ Myrkytön yleispesuaine - Voit siivota kotisi ilman huolta siitä, mitä myrkyllisiä aineita kotisi pinnoille jää pesun jälkeen.

♡ Kaunis lasipullo - Kauniin tuotepakkauksen ansiosta sinun ei tarvitse piilottaa enää siivousaineita kaapin perälle!

♡ Turvallinen yleispesuaine luonnollisella pesuteholla - Luonnon omat kemikaalit takaavat sen, että kotisi puhdistuu varmasti turvallisesti!

Ecokoti® Yleispesuainetta myydään tiivisteenä sekä valmiiksi laimennettuina siivoussuihkeina. Vahva siivoussuihke on tarkoitettu käytettäväksi kylpyhuoneen ja vessan siivoukseen. Laimea siivoussuihke on tarkoitettu käytettäväksi keittiöön ja muille kodin pinnoille. Koska väkiviinaetikka on hapanta, sitä ei pidä käyttää polyakrylaatille, alumiinille, marmorille, kalkkikivelle tai vanhoille emalialtaille. Siivoussuihketta kannattaa ensin kokeilla pienelle huomaamattomalle alueelle.


ecokoti® Konetiskijauhe

Ecokoti® Konetiskijauhe on hajusteeton ja myrkytön konetiskiaine, jonka luonnolliset ainesosat takaavat, että astiasi puhdistuvat täysin myrkyttömästi.

♡ Hajusteeton konetiskiaine - Älä enää kärsi ahdistavasta kemikaalien hajusta!

♡ Kaunis tuotepakkaus - Voit pitää konetiskijauheen reilusti esillä keittiössäsi!

♡ Luonnollinen pesuteho - Älä enää mieti, millä myrkyillä joudut astiasi pesemään!


ecokoti® Konetiskitabletit

Ecokoti® Konetiskitabletti on hajusteeton ja myrkytön konetiskiaine, jonka luonnolliset ainesosat takaavat, että astiasi puhdistuvat täysin myrkyttömästi. Konetiskitabletin sydämen muoto tekee siitä pienen tehopommin astianpesukoneeseen, mutta myös kauniin sisustuselementin keittiöösi!

♡ Hajusteeton konetiskiaine - Älä enää kärsi ahdistavasta kemikaalien hajusta!

♡ Kaunis tuotepakkaus - Voit pitää konetiskitablettisi reilusti esillä keittiössäsi!

♡ Luonnollinen pesuteho - Älä enää mieti, millä myrkyillä joudut astiasi pesemään!


ecokoti® Huuhtelukirkaste

Ecokoti® Huuhtelukirkaste on myrkytön ja kotimainen huuhtelukirkaste astianpesukoneeseen, jonka luonnollisten ainesosien ansiosta astiasi kirkastuvat myrkyttömästi.

♡ Myrkytön huuhtelukirkaste - Kirkastaa astiasi ilman turhia kemikaaleja!

♡ Kaunis tuotepakkaus - Lasipulloa on ilo pitää esillä keittiön pöydällä!

♡ Lievästi hajustettu - Sitruunaa on lisätty huuhtelukirkasteeseen pieni määrä tehostamaan astioidesi kirkastusta. Tuoksu ei kuitenkaan ole liian voimakas!

Ecokoti® Huuhtelukirkastetta käytetään astianpesukoneessa astioiden kirkastukseen sekä pesutuloksen viimeistelyyn. Se on valmistettu käytettäväksi sellaisenaan, joten sinun tarvitsee vain annostella se pesukoneesi huuhteluainelokeroon. Muista lisätä huuhtelukirkastetta säiliöön säännöllisesti pesukertojen välissä.

Huuhtelukirkasteeseen on lisätty pieni osa sitruunaa parantamaan pesutulosta sekä kirkastamaan astioitasi entistä paremmin. Sitruunasta ei jää voimakasta tuoksua huuhtelukirkasteeseen.

Luonnolliset ainesosat takaavat, että astiasi puhdistuvat ja kirkastuvat täysin myrkyttömästi. Kauniin tuotepakkauksen ansiosta, sinun ei tarvitse piilottaa pulloa kaapin perälle, vaan voit pitää sitä yhtenä keittiösi sisustuselementtinä!


ecokoti® Koivusuihke hiuksille

Ecokoti® Koivusuihke on kotimainen hiustenhoitosuihke, joka sisältää koivun lehtiuutetta. Koivusuihke vähentää hiusten liukkautta ja sähköisyyttä sekä auttaa takkujen selvittelyssä. Koivun tuoksu on suihkeessa miellyttävän mieto.

Helli itseäsi koivun ihanilla ja positiviivisilla vaikutuksilla, sillä koivun lehtiuute tekee hiuksesi pehmeiksi ja kiiltäviksi samalla vahvistaen sekä rauhoittaen päännahkaa.

Ecokoti® Koivusuihke myydään suihkepullossa, josta sitä on helppo levittää hiukseen suihkuttelemalla. Parhaat hyödyt koivusuihkeesta saat irti, kun suihkuttelet sitä pyyhekuivattuihin hiuksiin pesun jälkeen.

Mikäli olet allerginen koivun siitepölylle, testaa suihketta pienelle alueelle ennen tuotteen normaalia käyttöä.

Käyttöohjeet: Suihkuta pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin ja anna kuivua. Voit myös suihkuttaa kuivaan hiukseen ja käyttää muotoilusuihkeen tavoin.


Kaikki tuotteet valmistetaan Varkaudessa ja niillä on Avainlippu -merkki kertomassa kotimaisesta työstä.

HUOM! Osasta tuotteita mahdollisuus tutustumispakkaukseen, jonka hinta on 4,90 e/kpl. Suosittelen tilaamaan sen, jos et ole varma pidätkö tuotteista.

Tuotteiden toimitusaika on noin 1 vko ja ilmoitan sitten sinulle, kun tuotteet ovat noudettavissa Vuoksenniskalta (Imatralta). Tuotteet tilataan alla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot luontoon.metsaan@hotmail.com (enemmän tietoa löytyy myös osoitteesta https://ecokoti.com/).


Tilauslomake

Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!