Liikkuva, elinvoimainen nainen

Yhdistää ratkaisukeskeisen valmennuksen ja liikunnan tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

Kaipaatko keinoja elämänmuutokseen? Oletko aloittamassa uutta elämää, mutta et tiedä miten? Vastaus voi löytyä tästä valmennuksesta. Tämä valmennus sopii sinulle, joka haluat oppia tekemään parempia valintoja niin liikunnan, ravitsemuksen, palautumisen, rentoutumisen tai unen osalta. Tai vaikka kaikkien näiden osa-alueiden saamiseksi tasapainoon. Tämän valmennuksen avulla löydät ratkaisuja parempien valintojen tekemiseen, voit irtautua huonoista tavoista tai mihin kaipaatkaan apua. Tavoitteeseen pääsemiseen edetään askel kerrallaan. Tavoitteena tässä valmennuksessa on tehdä sinusta liikkuva, elinvoimainen nainen, eikö niin? 

Jos tavoitteesi on olla liikkuva, elinvoimainen nainen, tämä valmennuskokonaisuus on Sinulle!

 • Tuntuuko sinusta, että elämäntavoissasi olisi parantamisen varaa, mutta et pääse omiin tavoitteisiin tai et tiedä mistä lähtisit liikkeelle?
 • Haluaisitko saada lisää työkaluja omien ajatusten hallintaan ja hyvinvoinnin parantamiseen? Haluaisitko löytää uusia näkökulmia elämäntapojen muuttamiseen?
 • Oletko valmis ottamaan askeleita kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia, kenties laittamalla yhden hyvinvoinnin kulmakiven kerrallaan kuntoon? Voit itse päättää, mistä lähdetään liikenteeseen tai mihin tarvitset apua.

Jos vastasit johonkin edellä olevista kysymyksistä kyllä, tämä valmennus on juuri Sinua varten!

Valmennuspaketti sisältää:

 • lyhyen luennon liikunnasta, ravitsemuksesta ja unesta 1 h
 • ratkaisukeskeistä valmennnusta (elämäntapamuutokset) Zoomin välityksellä kahden kesken yhteensä 6 h
 • ohjattua liikuntaa 2 x vko: yksilöllisen suunnitelman mukaisesti 1 h kahden kesken ja kehonhuolto 1 h pienryhmässä) eli yhteensä 24 tuntia liikuntaa.
 • Liikuntatunti voidaan halutessasi käyttää myös muuhun valitsemaasi liikuntamuotoon, jossa minä voin olla puhelimessa kannustamassa tai juttuseurana. Näin sinun ei tarvitse liikkua yksin, vaan sinulla on kannustava henkilö puhelimen toisessa päässä koko ajan.
 • Sovitut tapaamiset myös motivoivat liikkumaan.
 • Hinta 199 e/kk (sis. alv.), kun sitoudut väh. 3 kk (erikseen ostettuna kaikki edellä mainitut yht. 420 e/kk). Hinta alle 50 e/vko. Huom! Tämä hinta voimassa vain rajoitetun ajan, jonka jälkeen ostetuissa paketeissa kalliimpi hinta. Jos siis lähdet mukaan ennen 30.9.2022, hinta on sinulle sama olitpa mukana 3 tai 6 kuukautta tai enemmän. Se ei tule sinulle nousemaan.
 • Sitoutuminen on tärkeää, koska elämäntapamuutoksissa otetut askeleet vaativat useamman toistokerran tullakseen tavaksi.
 • Autan ja tsemppaan matkalla muutokseen eli valmentaja tavoitettavissa koko valmennuksen keston ajan sähköpostitse.
 • Kaikki tämä tapahtuu etänä Zoomin välityksellä eli meidän ei tarvitse olla samalla paikkakunnalla valmennuksen aikana.

Minä toimin sinun henkisenä personal trainerinasi, mutta sinä olet vastuussa tuloksista. Minä en voi hikoilla puolestasi. Ota ensimmäinen askel, ja ota minuun yhteyttä niin päästään sopimaan valmennuksen aloittamisesta!


Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!