Hemmottelevat hieronnat - rentoutumista ja palautumista arkeesi

Hoitola sijaitsee kotonani Imatralla. Hoitolassa äänimaailma ja tuoksut (eteeriset öljyt) voimistavat palautumista ja rentoutumista. Kotihoitolani ei sovellu kissa- tai koira-allergisille, mutta pientä korvausta vastaan tulen mielelläni myös sinun luoksesi. Palveluilla on rentoustakuu!

Hemmotteleva intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on ihana hemmotteluhoito. Tässä hoidossa käsitellään niska-hartia-alue, lapojen alue, pää ja kasvot. Hoito on yhdistelmä alkuperäistä päähierontaa sekä niska-hartiahierontaa. Hoito laukaisee stressiä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä hiusten kasvua. Hoidolla on myös lukuisia muita terveysvaikutuksia. Hoidon jälkeen hiukset saattavat tuntua rasvaisilta ja epäpuhtailta.

Hoitoa ei suositella alkuraskauden aikana, flunssassa tai jos sinulla on aivoverenkiertohäiriö,akuutti tulehdus, iho rikki hoidettavalta alueeltta, luupiikki tai pahoja kulumia niskassa. Myös sydämentahdistin, syöpä (lääkärin luvalla voidaan hoitaa), paikallinen infektio tai tarttuva tauti, epilepsia, päänalueen psoriasis, todella vaikea unettomuus (yleensä kuitenkin auttaa), leikkaus tai vamma voivat olla hoidon esteenä.

Hoidon kesto on n. 45 minuuttia, varaathan kuitenkin itsellesi aikaa 60 min.

Hinta 30 e /45 min, 25 e /30 min.Hinnat sis. alv.

Meridiaanihieronta TULOSSA

Kuvasta poiketen meridiaanihieronnassa asiakkaalla on vaatteet päällä.

Hoidon kesto n. 60 min ja hinta 50 e (sis. alv).

Aromahieronta TULOSSA

Aromaterapeuttinen hierontahoito on rauhallista, rentouttavaa hierontaa kevyin, rauhallisin liikkein ja huomio on ensisijaisesti rentoutumisessa. Se on kokonaisvaltainen hoito, jossa yhdistyvät hieronnan ja tuoksuvien öljyjen vaikutukset. Öljyt vaikuttavat kehoon sekä ihon että hengityksen ja hajuaistin kautta. Käytettävät öljyt ovat puhtaita, eteerisiä öljyjä, joiden aromit auttavat eri tavoin elimistöä toimimaan ja tasapainottamaan mieltä.

Hoito on ihana, kun haluat rauhoittua, poistaa stressiä ja nauttia lempeästä hieronnasta.

Aromaterapeuttinen hieronta voi olla selkä- tai kokovartalohieronta.

Hoidon kesto n. 60 min ja hinta 50 e (sis. alv).

Hoitolaetiketti:

  • Kaikki hoidot tehdään hiljaisina hoitoina, jotta sinä saat mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. "Hiljaisuus ei ole vain rauhoittavaa, se on myös hetki jolloin voimme oppia jotain itsestämme." (Tuntematon)

  • Saavuthan hyvissä ajoin varaamaasi hoitoon tai ryhmärentoutukseen. Hoitojen ja rentoutustuntien aikana pidän ovet suljettuina, jotta kaikilla on mahdollisuus rentoutua ja rauhoittua ilman häiriötekijöitä. Laitathan puhelimesi täysin äänettömälle ennen saapumistasi. Kunnioitetaan ja ymmärretään toisiamme.

  • Voidakseni palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla kerrothan, jos Sinulla on jokin sairaus, allergia tai olet raskaana tai imetät. Jotkin sairaudet voivat olla este tietyille hoidoille. Hoitolassani on aina vettä tarjolla. Muistathan aina juoda riittävästi vettä pitkin päivää hoitosi jälkeen.

  • Kotihoitolani on avoinna sopimuksen mukaan. Hoitolaan olet tervetullut rentoutumaan juuri sellaisena kuin olet.

ps. Meillä asuu kissoja ja koiria, joten niiden karvoja voi olla myös hoitohuoneessani.

Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!