Tervetuloa hierontaan tai hemmoteltavaksi

KehoonMieleen tarjoaa hieronta- ja hyvinvointipalveluita yksilöllisesti juuri Sinulle. Tiedätkö miltä tuntuu täydellinen syvärentoutus keholle, mielelle ja ennen kaikkea sielulle? Tule hoitolaani kokemaan se!

"Pidä huolta kehostasi. Se on ainoa paikka, jossa vietät koko elämäsi." (Jim Rohn)

"Usein olemme niin kiireisiä pitäessämme huolta muista ja muiden asioista, että unohdamme pitää huolta itsestämme." (HidastaElämää)

Hoitolan perustan muodostavat klassinen hieronta ja lempeät, rentouttavat kosketushoidot, Soundful Yin® jooga  sekä lähes meditatiiviset äänimaljat, jotka syvärentouttavat ja vievät Sinut unen ja valveen rajamaille.

"Toisen ihmisen auttaminen ei välttämättä muuta maailmaa, mutta se muuttaa tuon ihmisen maailman. " (HidastaElämää)

Motto: "Ainoa tapa tehdä loistavaa työtä on rakastaa sitä, mitä teet." (Mielen ihmeet) 

Kaikessa on kyse kosketuksesta ja sen hyvinvointivaikutuksista

Kosketus on pysähtymistä itseen, luontoon ja asioihin elämässä. Se on rentoutumista, itsen ja muiden huomioimista. Se on kosketus siihen kuka olet ja miten elät. Se auttaa Sinua näkemään ja kokemaan syvemmin kaiken. Lempeä kosketus on keho, mieli, tunteet ja elämänenergia Sinussa. Kosketuksella on myös terveyttä edistäviä vaikutuksia. Se laskee stressihormoni kortisolin määrää elimistössä, se hidastaa pulssia ja saa aikaan hyvän olon. 

Tutkimuksissa on todettu kehon lempeän kosketuksen aktivoivat oksitosiinihormonin lisäksi kehon itsetuottamia opioideja, jotka tuottavat hyvää oloa. Oksitosiinin on todettu saavan aikaan luottamuksen ja kiintymyksen tunteita. Se myös rauhoittaa ja rentouttaa. Lisäksi kosketus vaikuttaa mielialaamme ylläpitävään serotoniinituotantoon. Kun elämässä on paljon kuormitusta tai turvallisuuden tunne horjuu, on lempeä ja hyväksyvä kosketus oiva apu palautumiseen. Kosketus edistää mielen hyvinvointia. Lempeät kosketushoidot sopivat kaikille, koska tarvitsemme kosketusta läpi koko elämämme.

"Kevyt kasvojen sively yleensä rauhoittaa mieltä ja auttaa meidät pois stressitilasta." (Stanley Rosenberg: Opas vagushermon parantavaan voimaan) Tästä syystä lähes kaikissa minun hoidoissani käsitellään joko sivelemällä tai painelemalla kasvojen akupisteitä.

"Se vaan tuntuu niin rentouttavalta ja ihanalta, kun kasvoja hierotaan." (asiakaspalaute)Aina ei tarvitse olla syytä tulla hierontaan. Hierontaan voi tulla myös rentoutumaan, palautumaan kuin vähentämään lihaskireyksiä. Hieronta perustuu kosketukseen; se hoitaa, parantaa, rentouttaa ja rauhoittaa. 

Hoitolaan tulon syy voi olla akuutti jumi kehossa. Se voi olla myös kokonaisuus, jonka avulla lisätään kehosi hyvinvointia ja siinä samalla myös mielikin alkaa voimaan paremmin. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus ja jos keho on fyysisesti jumissa, kipeä etkä pysty elämään tavallista arkea, vaikuttaa se myös mieleen. Tästä syystä haluan tarjota sinulle kokonaisvaltaisen paketin hyvinvointisi tueksi:

Napakan hieronnan avulla avataan akuutit jumit kehosta ja sen jälkeen lähdetään katsomaan yhdessä keinoja, joiden avulla voit jatkossa ennaltaehkäistä lihasjumeja. Jos liikunta ja kehonhuolto eivät vielä kuulu osaksi arkeasi, suosittelen sinulle liikuntaneuvontaa sekä Minustako liikkuja? -valmennusta. Niiden avulla pääset alkuun liikunnallisen elämäntavan kanssa.

Jos mielessäsi on elämäntapamuutos, siihenkin on tarjolla valmennusta ja apua. Palveluvalikoimastani löytyy SISU-muutosvalmennus. Kurkkaa tarkemmin Valmennus -sivulta tarjolla olevat valmennukset. 

 

Muutama sana asiakkailtamme

"Aiemmin en päässyt kunnolla portaita ylös, mutta muutaman käynnin jälkeen pääsen portaat ylös ilman kaiteen tukea."

(Nainen, joka käynyt 2 kertaa jalkahieronnassa eli hieronnassa on avattu takalinjan lihaskireyksiä)


Tarjolla olevat hemmotteluhoidot

Hemmotteleva hieronta, lempeä kosketus, hiljaisuus ja hämyinen valaistus ovat reseptini kehon ja mielen rentouttamiseen ja arjen kiireiden unohtamiseen. Hemmottelua luovat myös hoitoalustalle pedatut pitsilakanat sekä se, että kohtaan sinut yksilönä, lempeästi ja olemalla läsnä juuri Sinulle. Haluan Sinun kokevan, että olet hoidon aikana pääosassa ja että Sinulla on kaiken aikaa hyvä olla. Tähän pyrin kaikissa tarjoamissani hoidoissa ja siksi hierontani ovatkin enemmän lempeää sivelyhierontaa, kun lihaksiin kohdistuvaa syväkudoshierontaa. Anna minun viedä sinut syvälle rentouden ja hyvän olon maailmaan. Annetaan kehon rentoutua, hengityksen rauhoittua ja mielesi keventyä. Aistit syvää rentoutta ja rauhaa.

Anna minun viedä sinut syvälle rentouden ja hyvän olon maailmaan. Annetaan kehon rentoutua, hengityksen rauhoittua ja mielesi keventyä. Aistit syvää rentoutta ja rauhaa.

Hemmotteluhoidot ovat sinulle, joka

  • kaipaat arjen keskelle lepoa ja rentoutta.
  • haluat taukoa kaikesta arkisesta.
  • kaipaat tilaisuutta pysähtyä itsesi äärelle.
  • kaipaat energiaa arkeesi.
  • haluat uppoutua hetkeksi rentouden pehmeään energiaan.


Intialainen päähieronta - päähieronnalla voidaan vähentää lihasten kireyttä ja jännitteitä pään, niskan ja hartioiden alueella. Rentouttava päähieronta voi vähentää myös stressiä, hermostuneisuutta ja päänsärkyä. Hoidon kesto 45 minuuttia / 40 eur sis. alv 24 %.

Voit valita myös klassisen hieronnan yhteyteen päähieronnan, joka kruunaa hierontakokemuksen. Ajanvarauskalenterista voit valita lisäpalveluksi 15 minuuttia kestävän pään ja kasvojen alueen hieronnan, jonka hinta on 10 eur sis. alv 24 %.

"Kevyt kasvojen sively yleensä rauhoittaa mieltä ja auttaa meidät pois stressitilasta." (Stanley Rosenberg: Opas vagushermon parantavaan voimaan) Tästä syystä lähes kaikissa minun erikoishoidoissani käsitellään joko sivelemällä tai painelemalla kasvojen akupisteitä.

Meditatiiviset, syvärentouttavat äänimaljat: Äänimaljarentoutus ja Sound healing -hoito

Äänimaljarentoutuksen ja Sound Healing -hoidon aikana päästät irti kaikesta turhasta. Jännityksistä, huolista ja kiireestä. Äänimaljarentoutus tukee hyvinvointiasi äänen väristessä kehosi jokaisessa solussa. Äänimaljojen ääni hoitaa kehoa värähtelyn kautta. Äänimaljat tasapainottavat aivoaaltoja ja vaikuttavat parasympaattiseen hermostoon rauhoittaen. Ne myös stimuloivat energian virtausta meridiaaneissa ja energiakeskuksissa (chakroissa).

Pääset tunnilla makaamaan joogamatolle viltin alle ja voit unohtaa koko ulkopuolisen maailman vaatimukset. Syvärentouttavaa kokemusta on vaikea kuvailla, se täytyy kokea yksin tai yhdessä ystävän kanssa.

Miten sitten äänimaljarentoutus ja Sound Healing -hoito eroavat toisistaan? Äänimaljarentoutuksessa äänimaljojen lisäksi käytän gongia, sadekeppiä ja merirumpua rentoutuksessa. Sound Healing -hoidossa käytän vain äänimaljoja ja niitä soitetaan myös sinun kehollasi täydellisen rentoutuksen saavuttamiseksi.


Äänimaljarentoutus pienryhmässä (3-4 hlö)      60 min / 10 eur tai 90 min / 15 eur

Sound Healing -hoito 1 hlölle                              60 min / 50 eur tai 90 min / 70 eur

Sound Healing -hoito 2 hlöä (hinnat/hlö)           60 min / 35 eur tai 90 min / 59 eur


Soundful Yin® jooga

Yinjooga itsessään on jo hyvin meditatiivinen harjoitus, jossa pyritään päästämään irti kaikenlaisesta suorittamisesta. Siihen kun lisäämme vielä syvärentouttavat äänimaljat ja intuitiivisen kosketuksen, pääset irti arjen kiireistä, stressistä ja suorittamisesta ja lähdet kotiin hyvin levänneenä, virkistyneenä ja rentoutuneena.


Soundful Yin® joogassa viivytään tuetuissa asanoissa useiden minuuttien ajan sallien kehon avautua, rentoutua ja laskeutua läsnäolevaan hetkeen. Tämä ihana harjoitus päättyy aina loppurentoutukseen, joka aikana äänimaljojen värähtely johdattaa sinut syvään rauhan ja rentouden tilaan.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Hoitolasta löytyy myös kaikki tarvittavat välineet, joten riittää että sinulla on mukavat ja lämpimät vaatteet sekä halutessasi myös villasukat.


Pienryhmä (3 hlö)                                 60 min / 20 eur tai 90 min / 29 eur

Yksityistunti yhdelle                             60 min / 60 eur tai 90 min / 80 eur 

Yksityistunti kahdelle (hinnat/hlö)      60 min / 45 eur tai 90 min / 69 eur

Kaikki hinnat sis. alv 24 %


Hoitolassani käytetään puuvillaisia lakanoita ja tyynyliinoja sekä pehmeitä, kuitukankaisia kasvoaukon suojuksia, koska ne tuntuvat iholla mukavammalta kuin kahisevat ja repeilevät kertakäyttöiset plinttipaperit. Ne ovat myös ekologisia ja tuovat ripauksen luksusta hoitohetkeen. Kaikki käytössä olevat suojat (pyyhkeet, lakanat ym.) pestään jokaisen käytön jälkeen hajuttomilla pesuaineilla. 

Minulle on tärkeää, että kaikki tuotteet mitä iholle laitetaan, ovat hyvälaatuisia, eivät allergisoi, soveltuvat jokaiselle iholle sekä ovat turvallisia käyttää. Siksi olen valinnut hoitolaani Young Livingin kasvipohjaiset, nopeasti imeytyvät ja vartaloasi hemmottelevat hierontaöljyt hemmotteluhierontaan sekä eteerisiksi öljyiksi luomaan tunnelmaa diffuuseriin ja aromahierontaan hierontaöljyn kanssa käytettäväksi.  Klassisessa hieronnassa käytän allergisoimattomia ja tuoksuttomia väliaineita.


Hemmotteluhoidot ja hieronnat varaat kätevästi sähköisen ajanvarauksen kautta!

Palveluhinnaston löydät täältä

Tervetuloa meille hemmoteltavaksi, rentoutumaan, ja päästämään irti arjen kiireistä!

Näin löydät perille:

Hoitohuone sijaitsee Imatran Vuoksenniskalla osoitteessa Pihlajarinne 2 C 5 (valkoinen rivitalo). Taloyhtiömme pihalla ei ole vieraspaikkoja, eli joudut jättämään autosi kadun varteen. Saavuthan paikalle n. 5 minuuttia ennen hoidon alkua. ps. Taloudessa asuu myös kissa ja koiria.

Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luo kotisivut ilmaiseksi!