Hoitola KokoNainen

Hyvinvointia keholle ja mielelle

Tiedätkö miltä tuntuu täydellinen syvärentoutus keholle, mielelle ja ennen kaikkea sielulle? Tule hoitolaani kokemaan se!

Hoitolan perustan muodostavat lempeät, rentouttavat kosketushoidot sekä lähes meditatiiviset äänimaljat, jotka syvärentouttavat ja vievät Sinut unen ja valveen rajamaille.

Kosketus

Kosketus on pysähtymistä itseen, luontoon ja asioihin elämässä. Se on rentoutumista, itsen ja muiden huomioimista. Se on kosketus siihen kuka olet ja miten elät. Se auttaa Sinua näkemään ja kokemaan syvemmin kaiken. Lempeä kosketus on keho, mieli, tunteet ja elämänenergia Sinussa. Kosketuksella on myös terveyttä edistäviä vaikutuksia. Se laskee stressihormoni kortisolin määrää elimistössä, se hidastaa pulssia ja saa aikaan hyvän olon. 

Tutkimuksissa on todettu kehon lempeän kosketuksen aktivoivat oksitosiinihormonin lisäksi kehon itsetuottamia opioideja, jotka tuottavat hyvää oloa. Oksitosiinin on todettu saavan aikaan luottamuksen ja kiintymyksen tunteita. Se myös rauhoittaa ja rentouttaa. Lisäksi kosketus vaikuttaa mielialaamme ylläpitävään serotoniinituotantoon. Kun elämässä on paljon kuormitusta tai turvallisuuden tunne horjuu, on lempeä ja hyväksyvä kosketus oiva apu palautumiseen. Kosketus edistää mielen hyvinvointia. Lempeät kosketushoidot sopivat kaikille, koska tarvitsemme kosketusta läpi koko elämämme.

"Kevyt kasvojen sively yleensä rauhoittaa mieltä ja auttaa meidät pois stressitilasta." (Stanley Rosenberg: Opas vagushermon parantavaan voimaan) Tästä syystä lähes kaikissa minun hoidoissani käsitellään joko sivelemällä tai painelemalla kasvojen akupisteitä.

"Se vaan tuntuu niin rentouttavalta ja ihanalta, kun kasvoja hierotaan." (asiakaspalaute)

Hoitofilosofiani

Hemmotteleva hieronta, lempeä kosketus, hiljaisuus ja hämyinen valaistus ovat reseptini kehon ja mielen rentouttamiseen ja arjen kiireiden unohtamiseen. Hemmottelua luovat myös hoitoalustalle pedatut pitsilakanat sekä se, että kohtaan sinut yksilönä, lempeästi ja olemalla läsnä juuri Sinulle. Usein käytän myös eteerisiä öljyjä tuomaan haluttua tunnelmaa. Haluan Sinun kokevan, että olet hoidon aikana pääosassa ja että Sinulla on kaiken aikaa hyvä olla. Tähän pyrin kaikissa tarjoamissani hoidoissa ja siksi hierontani ovatkin enemmän lempeää sivelyhierontaa, kun lihaksiin kohdistuvaa syväkudoshierontaa.

Anna minun viedä sinut syvälle rentouden ja hyvän olon maailmaan. Annetaan kehon rentoutua, hengityksen rauhoittua ja mielesi keventyä. Aistit syvää rentoutta ja rauhaa.

Hoidot ovat sinulle, joka 

 • kaipaat arjen keskelle lepoa ja rentoutta.
 • haluat taukoa kaikesta arkisesta.
 • kaipaat tilaisuutta pysähtyä itsesi äärelle.
 • kaipaat energiaa arkeesi.
 • haluat uppoutua hetkeksi rentouden pehmeään energiaan.

Meditatiiviset, syvärentouttavat äänimaljat: Äänimaljarentoutus ja Sound healing -hoito

Äänimaljarentoutuksen ja Sound Healing -hoidon aikana päästät irti kaikesta turhasta. Jännityksistä, huolista ja kiireestä. Äänimaljarentoutus tukee hyvinvointiasi äänen väristessä kehosi jokaisessa solussa. Äänimaljojen ääni hoitaa kehoa värähtelyn kautta. Äänimaljat tasapainottavat aivoaaltoja ja vaikuttavat parasympaattiseen hermostoon rauhoittaen. Ne myös stimuloivat energian virtausta meridiaaneissa ja energiakeskuksissa (chakroissa).

Pääset tunnilla makaamaan joogamatolle viltin alle ja voit unohtaa koko ulkopuolisen maailman vaatimukset. Syvärentouttavaa kokemusta on vaikea kuvailla, se täytyy kokea yksin tai yhdessä ystävän kanssa.

Miten sitten äänimaljarentoutus ja Sound Healing -hoito eroavat toisistaan? Äänimaljarentoutuksessa äänimaljojen lisäksi käytän gongia, sadekeppiä ja merirumpua rentoutuksessa. Sound Healing -hoidossa käytän vain äänimaljoja ja niitä soitetaan myös sinun kehollasi täydellisen rentoutuksen saavuttamiseksi.

Hoidon kesto 60 min pelkkä äänimaljarentoutus tai 90 min äänimaljarentoutus ja jooganidra

Äänimaljarentoutus pienryhmässä (3-4 hlö)

60 min / 10 eur tai 90 min / 15 eur

Sound Healing -hoito 1 hlölle

60 min / 50 eur tai 90 min / 70 eur

Sound Healing -hoito 2 hlöä (hinnat/hlö)

60 min / 35 eur tai 90 min / 59 eur


Soundful Yin® jooga

Yinjooga itsessään on jo hyvin meditatiivinen harjoitus, jossa pyritään päästämään irti kaikenlaisesta suorittamisesta. Siihen kun lisäämme vielä syvärentouttavat äänimaljat ja intuitiivisen kosketuksen, pääset irti arjen kiireistä, stressistä ja suorittamisesta ja lähdet kotiin hyvin levänneenä, virkistyneenä ja rentoutuneena.


Soundful Yin® joogassa viivytään tuetuissa asanoissa useiden minuuttien ajan sallien kehon avautua, rentoutua ja laskeutua läsnäolevaan hetkeen. Tämä ihana harjoitus päättyy aina loppurentoutukseen, joka aikana äänimaljojen värähtely johdattaa sinut syvään rauhan ja rentouden tilaan.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Hoitolasta löytyy myös kaikki tarvittavat välineet, joten riittää että sinulla on mukavat ja lämpimät vaatteet sekä halutessasi myös villasukat.

Hoidon kesto 60 min tai 90 min

Pienryhmä (3 hlö)

60 min / 20 eur tai 90 min / 29 eur

Yksityistunti yhdelle

60 min / 60 eur tai 90 min / 80 eur 

Yksityistunti kahdelle (hinnat/hlö)

60 min / 45 eur tai 90 min / 69 eur


Kaikki hinnat sis. alv 24 %

Yksilölliset hemmottelevat kosketushoidot: shiatsu, meridiaanihieronta, aromahieronta, intialainen päähieronta.

Pääsääntöisesti kaikki hoidot tehdään maksimaalisen rentoutumisen takaamiseksi hiljaisina hoitoina, jos niin haluat.

Shiatsussa yhdistyy kehon lempeä liikuttelu ja akupainanta. Hoidossa kehoa stimuloidaan kohti kokonaisvaltaista tasapainoa. Hoito on painelutekniikalla tehtävä hierontamuoto, mikä perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Ennaltaehkäisevänä hoitona Shiatsu on elinvoimaasi ylläpitävä sekä ihanan rentouttava. Hoidolla saadaan myös hyviä tuloksia esim. stressiin ja unettomuuteen. Hoito tehdään lattialla patjan päällä. Asiakkaalla tulee olla yllään mukava oloasu.

Hoidon kesto 90 min / 80 eur sis. alv 24 %.

Huom! Tällä hetkellä tarjolla harjoitushoitoja -50 %. Voimassa rajoitetun ajan.

Meridiaanihieronnassa käydään kehoa läpi painellen koko keho, myös pää ja kasvot. Asiakkaalla tulee olla yllään mukava oloasu.

Hoidon kesto 60 min / 50 eur sis. alv 24 %.

Aromahieronta on hemmotteleva kosketushoito, jossa kehoa hierotaan eteerisen öljyn ja kasvipohjaisen hierontaöljyn kanssa. Hoidon aikana käydään läpi koko keho. Käytän hoidoissa puhtaita, luonnon öljyjä. 

Hoidon kesto 60 min / 50 eur sis. alv 24 %.

Huom! Tällä hetkellä tarjolla harjoitushoitoja hintaan 30 eur. Voimassa rajoitetun ajan.

Intialainen päähieronta rauhoittaa mieltä, kirkastaa ajatuksia, rentouttaa sekä lievittää stressiä. Hoidon aikana käsitellään pään lisäksi niska- ja hartiaseutu sekä yläselkä. Kyseessä on kosketushoito, joka tehdään mukavasti tuolissa istuen. Hoito tehdään vaatteiden päältä, joten varaathan mukavan paidan päällesi.

Hoidon kesto 45 min / 30 eur sis. alv 24 %


Yksilöhoidon alussa pyydän sinua ottamaan korut, kellot ym. pois, jotta ne eivät häiritse hoitoa. Parasta on, jos jätät ne jo kotiin ja pukeudut mukavaan oloasuun.


Voidakseni palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla kerrothan, jos Sinulla on jokin sairaus, allergia, olet raskaana tai imetät. Jotkin sairaudet voivat olla este tietylle hoidolle. Hoitolassa on aina vettä tarjolla. Muistathan juoda riittävästi vettä pitkin päivää hoitosi jälkeen.


Milloin hoitoja ei suositella?

Ehdottomia kontraindikaatioita eli vasta-aiheita hoidoille ovat

 • Kuume ja flunssa
 • Vatsatauti
 • Hoitamaton syöpä ja tutkimattomat kasvaimet
 • Hemofilia
 • Krapula tai humalatila
 • Tarttuvat iho- ja muut taudit
 • Laskimotukos
 • Keskushermostoperäinen halvaus tai ihotunnon muutokset.

Perussairaus on este hoidolle, jos se ei ole hoitotasapainossa. Hoitotasapainoissa oleva perussairaus, kuten korkea verenpaine, nivelreuma, sydänsairaudet, sepelvaltimotauti, diabetes tai astma eivät ole este hoidolle. Jos sinulla on sydänvika tai sydämen toiminnallisia häiriöitä, selvitä lääkäriltä lupa hierontaan.

Jos sinulla on jokin seuraavista, voidaan hoito joutua mukauttamaan Sinulle sopivaksi.

 • Paikalliset tulehdukset, jos niihin ei liity muita yleisoireita
 • Akuutit vammat (esim. avohaavat, palovammat, luunmurtumat ja lihasrevähdykset)
 • Paikalliset ihoinfektiot (esim. herpes, jalkasieni, syylät, ruusu eli erysipelas, märkärupi, paise, kynsivallin tulehdus)
 • Reuma
 • Niveltulehdukset
 • Neurologiset sairaudet
 • Epilepsia
 • Suonikohjut
 • Tyrä
 • Osteoporoosi
 • Keinotekoiset verisuonet
 • Raajojen verenkierron heikkeneminen
 • Keinonivel

Normaali raskaus terveellä äidillä ei ole este hoidolle.

Kysythän neuvoa tarvittaessa jo ajanvarauksen yhteydessä. Joissain tapauksissa on hyvä saada lupa hoidolle lääkäriltä ja häneltä voit varmistaa myös hieronnan soveltuvuuden epäselvissä tapauksissa. Keskustelemme hoitoon vaikuttavista  tekijöistä myös käyntisi alussa.

Vastuu hoitoa estävien tietojen kertomisesta on aina asiakkaalla. Olen vaitiolovelvollinen kaikissa Sinua koskevissa asioissa.

Hoidon peruuttaminen

Mikäli joudut peruuttamaan hoitosi tai tuntisi, teethän sen 24 h aiemmin sähköpostitse. Peruuttamattomasta hoidosta veloitamme hinnaston mukaisesti.


Näin löydät perille:

Hoitohuone sijaitsee Imatran Vuoksenniskalla osoitteessa Pihlajarinne 2 C 5 (valkoinen rivitalo). Taloyhtiömme pihalla ei ole vieraspaikkoja, eli joudut jättämään autosi kadun varteen. Huomioithan, että saavut paikalle n. 5 minuuttia ennen hoidon alkua. ps. Taloudessa asuu myös kissoja ja koiria.

Tervetuloa meille hemmoteltavaksi, rentoutumaan, ja päästämään irti arjen kiireistä!

Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!