Hyvinvointipalvelut

Koska hyvinvointisi on minulle tärkeä

Hetki aikaa itselle kiireen ja arjen keskelle. Jos kaipaat ihan vain hetkeä itselle ilman suorittamista, olet oikeassa paikassa. Tällä sivulla esitellään yritykseni tarjoamat hyvinvointipalvelut. Valitse näistä itsellesi sopivin ja ilmoittaudu mukaan ryhmään tai varaa aika itsellesi.

"Hiljaisuus ei ole vain rauhoittavaa, se on myös hetki jolloin voimme oppia jotain itsestämme." (Tuntematon)

Asiakaspalautetta: Sinulla on enkelin kosketus. (Äänimaljat - Parihoito) & On jotenkin tosi hyvä olo. Rentoutunut ja unettava. Luulisin, että saan nukuttuakin hyvin yöllä. Tulen uudestaankin. (Sointukylpy)

Äänimaljahoidot ja sointukylvyt

Syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Äänimaljat hoitavat lempeästi kehoa, mieltä ja sielua. Niitä voidaan hyödyntää mm. rauhoittumiseen, stressaantuneena, syvärentoutuk-seen, ahdistukseen, unettomuuteen tai kehon jännitystiloihin. Niiden tarkoituksena ei ole parantaa, vaan vahvistaa terveyttä. Äänimaljahoidot sopivat kaikille.

Äänimaljarentoutus ja sointukylpy voidaan toteuttaa sisällä (meillä tai teillä) tai ulkona luonnossa. Sivun alaosassa on muutama video äänimaljoista.


Yksilöhoito 60 e

Hoito alkaa yrttijuomalla. Sen jälkeen käärin sinut hellästi vilttiin hoito-pöydälle ja laitan äänimaljoja kehollesi. Soitan niitä ja annan niiden värähtelyn rentouttaa sinua. Hoidon aikana käydään koko keho läpi ja 60 minuutin hoidon jälkeen olet rentoutunut ja virkistynyt.


Parihoito 38 e/hlö

Parihoito alka yrttijuomalla. Sen jälkeen käärin teidät molemmat laittialla olevien patjojen päälle vilttien sisään. Parihoito on sointukylvyn ja yksilöhoidon yhdistelmä eli siinä soitetaan äänimaljoja sekä keholla että sen välittömässä läheisyydessä. Hoidon kesto n. 75 minuuttia, jonka jälkeen olette rentoutuneita ja virkistyneitä. Tämä hoito on myös ihana lahjaidea esim. hääparille!


Sointukylpy 10 e

Sointukylpy alkaa sillä, että käyt lattialla olevalle patjalle makaamaan ja kääriydyt viltin alle. Voit laittaa halutessasi silmät kiinni ja vain nauttia äänimaljojen kuuntelusta ja antaa niiden äänen rentouttaa. Hoidon kesto on n. 60 minuuttia, jonka jälkeen olet rentoutunut ja virkistynyt. Tämä hoito sopii parhaiten ryhmille, mutta toimii myös yksilöhoitona, jollet halua äänimaljoja kehollesi.


Intialainen päähieronta Etelä-Karjalaisittain 45 min/30 e

Hemmotteluhoito, jonka aikana käsitellään erilaisin hierontaottein hartiat, niska, pää ja kasvot. Kyseessä ei kuitenkaan ole hieronta, vaan rentoutusmenetelmä (minulla ei ole hierojan koulutusta). Hoito voidaan tehdä sinun kotonasi (kohtuullinen matkakorvaus lisätään hintaan) tai kotonani Vuoksenniskalla (lemmikkitalous). HUOM! Ilmoitathan aikaa varatessasi osoitteesi, jos haluat minut kotiisi. Muussa tapauksessa oletuksena on, että sinä tulet minun kotiini.

Metsässä ja luonnossa oleskelu

Tieteellisesti on todistettu, että luonnossa oleskelu laskee verenpainetta, mieliala kohenee, tarkkaavaisuus lisääntyy, elimistön puolustusmekanismit elpyvät, positiiviset tunteet lisääntyvät, stressihormonien määrä vähenee, masennuksen ja väsymyksen tunne vähenevät ja elinvoimaisuus lisääntyy. Tästä syystä suosittelen metsäilyä ja luonnossa oleskelua kaikille!  Ohjatusti minun kanssa pääsee..


Metsämielihetket 10 e

Metsämieli-menetelmä perustuu luonnossa itsestään syntyvien hyvinvointivaikutusten sekä käyttäytymistieteisiin pohjautuvien hyvinvointiharjoitusten yhdistämiseen. Luonnossa oleilun tuottamia fyysisiä, henkisiä ja psyykkisiä hyvinvointivaikutuksia hyödynnetään Metsämieli-menetelmässä tietoisesti ja johdonmukaisesti. Aktiivisen, luontoympäristössä tapahtuvan harjoittelun kautta voidaan vahvistaa tahdonalaisen ja tahdosta riippumattoman hyvinvoinnin perustaa. Metsämielihetken kesto on n. 1 h. Sopii niin ryhmille kuin yksilöillekin.


Metsäjooga & rentoutus 1h /  10 e

Metsäjooga vie perinteisen joogan asanat suomalaiseen ympäristöön, metsään. Metsäjoogassa tutustumme suomalaisen metsän eläimiin, myyttisiin tarinoihin ja Kalevalan sankareihin. Metsäjooga sopii kaikille taitotasosta riippumatta. Se on pitkälti tietoisuusharjoittelua, läsnäoloa, vapauden, luontoyhteyden ja liikkumisen ilon joogaa. Tunti koostuu 30 min metsäjoogasta ja 30 min äänimaljarentoutuksesta (sointukylpy).


Aistipolku 1 h/ 10 e per henkilö (vain ryhmät)

Kuljetaan metsässä kaikki aistit avoinna. Aistipolulla on erilaisia pysähdyksiä, joiden aikana tunnustellaan, haistellaan, maistellaan ja kuulostellaan luonnosta löytyviä asioita silmät kiinni, jolloin joudutaan keskittymään muiden aistien käyttöön. Siirtymien aikana nautitaan metsäisistä maisemista ja havainnoidaan luontoa. Aistipolku on suunniteltu matalankynnyksen toiminnaksi eli reitti on esteetön ja kuljettava matka on lyhyt (n. 0,5 km). Aistipolku sopii niin tyhyryhmille kuin erityisryhmillekin.

Ilmoittautuminen:

Hyvinvointipalveluihin ilmoittaudutaan sähköisen ajanvarauspalvelun kautta.

Valitse ensin palvelukategoria ja sen jälkeen haluamasi palvelu.

Hyvinvointipalvelut maksetaan sähköisen ajanvarauksen kautta ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos et jostain syystä saa sitä kautta varattua, laita viestiä luontoon.metsaan@hotmail.com.


Sähköisen ajanvarauspalvelun kautta voit ostaa myös lahjakortteja haluamallesi summalle, joko itsellesi tai lahjaksi.