Hellivät hieronnat

Koska hyvinvointisi on minulle tärkeä

Hetki aikaa itselle kiireen ja arjen keskelle. Jos kaipaat ihan vain hetkeä itselle ilman suorittamista, olet oikeassa paikassa. Tällä sivulla esitellään yritykseni tarjoamat hemmottelevat hieronnat (huomioithan, että kyseessä ei ole hieronta, vaan hemmotteluhoito). Valitse näistä itsellesi sopivin ja varaa aika itsellesi.

"Hiljaisuus ei ole vain rauhoittavaa, se on myös hetki jolloin voimme oppia jotain itsestämme." (Tuntematon)


Hemmotteleva päähieronta 45 min/30 e

Hemmotteluhoito, jonka aikana käsitellään erilaisin hierontaottein hartiat, niska, pää ja kasvot. Kyseessä ei kuitenkaan ole hieronta, vaan rentoutusmenetelmä (minulla ei ole hierojan koulutusta).

Hoito sopii kaikille muille paitsi EI heille, joilla on verenpaineongelmia, epilepsia, syöpä, ateroskleroosi, jokin tulehdus tai aivoverenkierto-häiriö. Jos sinulla on osteoporoosi tai psoriasis, keskustele ennen hierontaa hoitavan lääkärin kanssa.

Hoito voidaan tehdä sinun kotonasi (kohtuullinen matkakorvaus lisätään hintaan) tai kotonani Vuoksenniskalla (lemmikkitalous). HUOM! Ilmoitathan aikaa varatessasi osoitteesi, jos haluat minut kotiisi. Muussa tapauksessa oletuksena on, että sinä tulet minun kotiini.

Varaa aika kätevästi sähköisen ajanvarauskalenterin kautta seuraavasti:

Valitse ensin palvelukategoria ja sen jälkeen haluamasi palvelu.

Hyvinvointipalvelut maksetaan sähköisen ajanvarauksen kautta ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos et jostain syystä saa sitä kautta varattua, laita viestiä luontoon.metsaan@hotmail.com.

Sähköisen ajanvarauspalvelun kautta voit ostaa myös lahjakortteja haluamallesi summalle, joko itsellesi tai lahjaksi.