Soundful Yin®, Yinjooga ja Metsäjooga

Yinjooga on syvärentouttava hoitomuoto, joka vaikuttaa rauhoittaen hermostoa, laskien stressihormoni kortisolin tasoa. Se lisää side- ja lihaskudoksen sekä nivelten venyvyyttä ja parantaa niiden energiansaantia. Se aktivoi imunesteiden ja verenkierron virtausta, tehostaa kuona-aineiden poistumista ja tuo levollisen olon.

Yin-joogan asanoissa viivytään pitkään, jolloin päästään vaikuttamaan faskioiden, jänteiden ja nivelten avautumiseen ja vahvistumiseen. Samalla mieli pääsee rauhoittumaan ja yhteys omaan sisimpään voi vahvistua.

Yinjooga sopii kaikille ja asanoista löytyy paljon variaatioita vaikka sinulla olisikin kehossa haasteita.

Yksittäisen ryhmätunnin hinta 15 e. Tarkemmat hintatiedot sivulta Hinnasto.

Soundful Yin® Yoga -tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Tunnin aikana ohjaaja käy jokaisen luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä koskettamassa lempeästi. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia ja sadekeppiä. Soundful Yin®Yoga on syvärentouttava hoitomuoto.

Yksittäisen ryhmätunnin hinta 20 e. Tarkemmat hintatiedot sivulta Hinnasto.

Metsäjooga vie perinteisen joogan asanat suomalaiseen ympäristöön, metsään. Metsäjoogassa tutustumme suomalaisen metsän eläimiin, myyttisiin tarinoihin ja Kalevalan sankareihin. Metsäjooga sopii kaikille taitotasosta riippumatta. Se on pitkälti tietoisuusharjoittelua, läsnäoloa, vapauden, luontoyhteyden ja liikkumisen ilon joogaa. Tunti koostuu 30 min metsäjoogasta ja 30 min äänimaljarentoutuksesta (sointukylpy).Alla vielä ladattava versio vuoden 2022 joogaryhmistä ja irtotunneista vaikka jääkaapin oveen laitettavaksi. Ole hyvä!

Joogatunnin tai joogakurssin hintaan kuuluu aina joogavälineet lainaksi eli joogamatto, joogablokit, bolsteri, joogavyöt ja joogaviltit. Joogatunnilla saat aina yksilöllistä ohjausta, koska ryhmät ovat pieniä (max 4 henkilöä). Et tarvitse lainkaan kokemusta joogasta voidaksesi osallistua joogatunnille tai varataksesi yksityistunnin. Paritunnille voit tulla yhdessä ystävän tai puolison kanssa.  


Varaa aika kätevästi sähköisen ajanvarauskalenterin kautta seuraavasti:

Valitse ensin palvelukategoria ja sen jälkeen haluamasi palvelu.

Joogakurssit ja yksittäiset joogatunnit (myös yksityistunnit) voit maksaa joko sähköisen ajanvarauksen kautta ilmoittautumisen yhteydessä tai käteisellä / MobilePaylla / työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla (Smartum, Eazybreak, Edenred ja ePassi) paikan päällä. 

Jos et jostain syystä saa sitä kautta varattua, laita viestiä luontoon.metsaan@hotmail.com.

Sähköisen ajanvarauspalvelun kautta voit ostaa myös lahjakortteja haluamallesi summalle, joko itsellesi tai lahjaksi.