Käyttöehdot

Peruutusehdot:

Tutustuthan alla oleviin ehtoihin huolellisesti, jotta vältytään väärinymmärryksiltä.

  1. Ilmoittautuminen tapahtuu varaamalla paikka suoraan verkkokaupan kautta. Huomioithan ystävällisesti, että ilmoittautuminen on sitova. Kaikki palvelut, kurssit ja yksittäiset tunnit maksetaan kokonaan ilmoittautumisen yhteydessä.
  2. Jos sairastut ennen varaamasi palvelun, kurssin, tai yksittäisen tunnin alkua, sinulla on oikeus lääkärin- tai sairaanhoitajan todistusta vastaan saada koko maksamasi summa takaisiin (peruutus tehtävä viimeistään 12 tuntia ennen ajanvarausta). Tämä ei koske retkiä, joihin liittyy usein paljon ennakkosuunnittelua ja kolmansia osapuolia (esim. varustevaraukset). Retkivarauksista sinulle voidaan palauttaa puolet maksamastasi summasta lääkärin- tai sairaanhoitajan todistusta vastaan (peruutus tehtävä viimeistään 12 tuntia ennen retken alkua). Jos varaus tai retki peruutetaan sen jälkeen, maksamaasi summaa ei palauteta.
  3. Voit halutessasi myydä tai lahjoittaa tapahtuman eteenpäin mikäli et pääsekään paikalle (poislukien liikuntaedulla maksetut palvelut).
  4. Mikäli varaamasi tapahtuma/palvelu joudutaan perumaan yrittäjän (Terhi Niiranen Tmi / LuontoonMetsään) taholta, on sinulla oikeus saada koko maksamasi summa takaisin.
  5. Mahdolliset varaustasi koskevat erimielisyydet pyritään sopimaan neuvottelemalla, joten otathan yhteyttä yrittäjään (luontoon.metsaan@hotmail.com). Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (https://www.kkv.fi//kuluttajaneuvonta/).

Muuta:

Ethän osallistu tapahtumiin tai tunneille, jos sinulla on flunssan oireita (lieviäkin). Pysytään terveinä!

Jos haluat maksaa Smartum, ePassi, Eazybreak tai Edenred mobiili-/korttimaksulla ota ensin minuun yhteyttä.

Lahjakorttien toimitus: Nouto sovittuna ajankohtana.


Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!