Lempeä kosketus tarjoaa mielelle ja keholle

Äänimaljarentoutukset

Soundful Yin® Yoga

Aromahieronta

Meridiaanihieronta

Intialainen päähieronta

Niihin hetkiin, jolloin kaipaat omaa aikaa, rauhoittumista, rentoutumista ja itsesi äärellä olemista.

Hoitola sijaitsee kotonani Imatralla. Hoitolassa äänimaailma ja tuoksut (eteeriset öljyt) voimistavat palautumista ja rentoutumista. Kotihoitolani ei sovellu kissa- tai koira-allergisille, mutta pientä korvausta vastaan tulen mielelläni myös sinun luoksesi. Palveluilla on rentoustakuu!


Hoitolaetiketti:

  • Kaikki hoidot tehdään hiljaisina hoitoina, jotta sinä saat mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. "Hiljaisuus ei ole vain rauhoittavaa, se on myös hetki jolloin voimme oppia jotain itsestämme." (Tuntematon)

  • Saavuthan hyvissä ajoin varaamaasi hoitoon tai ryhmärentoutukseen. Hoitojen ja rentoutustuntien aikana pidän ovet suljettuina, jotta kaikilla on mahdollisuus rentoutua ja rauhoittua ilman häiriötekijöitä. Laitathan puhelimesi täysin äänettömälle ennen saapumistasi. Kunnioitetaan ja ymmärretään toisiamme.

  • Voidakseni palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla kerrothan, jos Sinulla on jokin sairaus, allergia tai olet raskaana tai imetät. Jotkin sairaudet voivat olla este tietyille hoidoille. Hoitolassani on aina vettä tarjolla. Muistathan aina juoda riittävästi vettä pitkin päivää hoitosi jälkeen.

  • Kotihoitolani on avoinna sopimuksen mukaan. Hoitolaan olet tervetullut rentoutumaan juuri sellaisena kuin olet.

ps. Meillä asuu kissoja ja koiria, joten niiden karvoja voi olla myös hoitohuoneessani.

Soundful Yin Yoga® pari 60 min

Soundful Yin® Yoga -tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus harmoniseksi kokonaisuudeksi. Hinta kahdelle (45e/hlö). Kesto 60 min Liikuntaetu kyllä/ei (molemmilla pitää olla liikuntaetu, jota voi käyttää)

90,00 €

Soundful Yin Yoga® pari 90 min

Soundful Yin® Yoga -tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus harmoniseksi kokonaisuudeksi. Hinta kahdelle (69e/hlö). Kesto 90 min Liikuntaetu kyllä/ei (molemmilla pitää olla liikuntaetu, jota voi käyttää)

138,00 €

Yin Yoga yksilö 60 min

Yinjooga on lempeä kehon ja mielen yhtäaikainen harjoitus, jolla vaikutetaan erityisesti parasympaattiseen hermostoon. Tarkempi kuvaus Jooga-sivulla. Kesto 60 min Liikuntaetu kyllä

50,00 €

Yin Yoga yksilö 90 min

Yinjooga on lempeä kehon ja mielen yhtäaikainen harjoitus, jolla vaikutetaan erityisesti parasympaattiseen hermostoon. Tarkempi kuvaus Jooga-sivulla. Kesto 90 min Liikuntaetu kyllä

79,00 €
    Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
    Luotu Webnodella
    Luo kotisivut ilmaiseksi!