Ratkaisukeskeinen valmennus

Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa valmennettava on matkaaja ja valmentaja on opas ja navigaattori, jonka tehtävänä on varmistaa, että kuljetaan oikeaan suuntaan. Opas kulkee välillä takana, välillä edessä, mutta useimmiten kuitenkin rinnalla. Valmentajan tehtävänä on nähdä hiomattomat timantit ja puoliksi täydet lasit.

(lähde: FAF Wellness coach / Joni)

Ratkaisukeskeinen valmennus

Sopii sinulle, jos haluat

 • kehittyä
 • ottaa vastuuta elämästäsi
 • oppia tuntemaan itsesi paremmin
 • päästä eteenpäin elämässäsi

Oman elämän pohtiminen ammattilaisen kanssa on itsensä arvostamista, joka varmasti hyödyttää jokaista. Tarve valmennukseen lähtee aina asiakkaasta itsestään. Valmentajan tehtävänä on kuunnella, esittää kysymyksiä ja auttaa asiakasta ottamaan vastuu itsestään, tavoitteistaan ja toimintasuunnitelmistaan. Valmennuksen tehokkuus perustuu oivalluksiin, joita valmennettava itse tuottaa. oivallukset tuottavat tarvittavia muutoksia ihmisessä ja myös aikaansaa muutoksia.

Valmennuksen aikana pysähdyt tarkastelemaan elämääsi ammattilaisen kanssa, palveleeko nykyinen elämäsi sinua vai olisiko syytä muuttaa suuntaa. Valmennus on siis hyvä tapa kartoittaa tämän hetkinen elämäntilanne ja siihen liittyvät muutostarpeet. Pienillä arjen muutoksilla teet elämästäsi mukavampaa ja tasapainoisempaa. Valmennuksessa sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla löydät oman parhaan itsesi, innostavat tavoitteet sekä toimintamallit, joiden avulla tavoitteistasi tulee totta.


Minä lupaan sinulle, että..

 • Kuljen vierelläsi koko matkan kohti sinun itsellesi asettamia tavoitteita.
 • Annan sinulle riittävästi aikaa matkan tekoon, jotta voit edetä omaan tahtiin eteenpäin. Olen tavoitettavissa tarvittaessa myös valmennustapaamisten välillä.
 • Pakkaan reppuusi oikeanlaiset eväät, joilla jaksat taivaltaa asettamaasi tavoitetta kohti.
 • Olen matkallasi mukana tukena ja oppaana tsempaten sinua kivikoissa ja huterilla riippusilloilla.
 • Esitän juuri ne kysymykset, joita tarvitset löytääksesi vastauksia sisältäsi. Autan sinua kartoittamaan nykytilasi, kirkastamaan mahdollisuuksiasi ja vahvistaaksesi voimavarojasi.

Otetaan siis yhdessä kartta ja kompassi esiin. Otetaan uusi suunta elämällesi. Oletko valmis lähtemään tälle retkelle?

Tällä hetkellä minulla on tarjolla kahta erilaista valmennusta:

 • Liikkuva, elinvoimainen nainen keskittyy elämäntapamuutokseen. Lisätietoja siitä löytyy täältä.
 • Anna unelmille siivet -valmennus keskittyy unelmien ja tavoitteiden saavuttamiseen askel askeleelta. Lisätietoja siitä löytyy täältä.

Voit varata maksuttoman kartoituspuhelun sinun omien muutostarpeiden kartoitukseen. Samalla saat tietoa siitä, mitä valmennus on, sopiiko se sinulle ja mikä tärkeintä, pääset tutustumaan minuun valmentajana ja päättämään, olenko minä sopiva matkaopas juuri sinun matkallesi.

Varaa rohkeasti oma aikasi, mikäli koet, että tästä voisi olla sinulle apua! Laita minulle viestiä    terhi.niiranen@hotmail.fi tai Whatsupilla puh. 044 0306762.

Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!