Luonto-pt ja kuntotestaus

Vierivä kivi ei sammaloidu

Löydä liikkumisen ilo luonnosta!

"Motivaatio saa sinut liikkeelle. Tottumus saa sinut pysymään liikkeessä." (Jim Rohn, yritysfilosofi ja motivaatiopuhuja 1930-2009)

Aloita liikkumaan tavoitteellisesti ja opi samalla nauttimaan luonnosta ja sen tarjoamista monipuolisista liikuntamahdollisuuksista turvallisesti yhdessä ammattitaitoisen liikunnanohjaajan kanssa! Samalla kokonaisvaltainen hyvinvointisi paranee (fyysinen kunto kohoaa ja mieli virkistyy).

Luonto-pt tunnit sopivat sinulle, joka

  • et halua liikkua yksin
  • tarvitset motivaatiota nousta sohvan pohjalta liikkumaan
  • kaipaat pientä tsemppausta ja kannustusta
  • haluat parantaa hyvinvointiasi liikunnan avulla

Luonto-pt (yksilöt) 10 e

Varaa minut seuraksi lenkille (kävely, polkujuoksu), marjametsään, sieniretkelle ja talvella hiihtämään tai lumikenkäilemään. Palvelun kestoksi on määritelty 60 minuuttia, mutta jos kaipaat pidempää hetkeä, varaa kalenterista useampi perättäinen aika.

Luonto-pt pienryhmät 7,5 e/hlö

Jos teitä tulee samaan aikaan 2 tai useampi, saatte 7,5 e/hlö luontoliikuntatunnin. Kannattaa siis ottaa kaveri mukaan ja säästää! Kesto 60 minuuttia, mutta jos haluatte pidemmän luontoliikuntahetken, varatkaa kalenterista useampi perättäinen aika.

Luonto-pt yksilö 3 kk tai 6 kk

59 e/kk

Vaihtoehtoisesti voit valita pidempikestoisen paketin 59 e/kk, johon sisältyy alkutestaus, tavoitteiden asettaminen, sekä kaksi ohjattua luonnossa tapahtuvaa liikuntatuntia viikossa tavoitteesi mukaisesti.

Liikuntatunti voi koostua seuraavasti:

1) lihaskunto

2) kävely/polkujuoksu tms. kestävyysliikunta

3) lihaskuntoa ja kestävyysliikuntaa

Saat siis vajaalla 60 e/kk panostuksella yksilöllistä liikunnanohjausta 2 kertaa viikossa eli 8 kertaa kuukaudessa. Lisäksi ensimmäisen kuukauden alussa kuntotestit (UKK:n kävelytesti ja lihaskunto). Paketit 3 kk 59 e/kk eli 177 e yht. tai 6 kk 59 e/kk eli 354 e yht.

Luonto-pt pienryhmät 3 kk tai 6 kk 45 e/kk

Jos teitä tulee samaan aikaan 2 tai useampi, saatte 45 e/kk/hlö alkutestauksen, tavoitteiden asettamisen sekä kaksi ohjattua luonnossa tapahtuvaa liikuntatuntia viikossa tavoitteidenne mukaisesti. Luontoliikuntatunti voi koostua seuraavasti:

1) lihaskunto

2) kävely/polkujuoksu tms. kestävyysliikunta

3) lihaskuntoa ja kestävyysliikuntaa

Saatte siis vajaalla 50 e/kk/hlö panostuksella liikunnanohjausta 2 kertaa viikossa eli 8 kertaa kuukaudessa. Lisäksi ensimmäisen kuukauden alussa kuntotestit (UKK:n kävelytesti ja lihaskunto). Paketit 3 kk 45 e/kk eli 135 e yht. tai 6 kk 45 e/kk eli 270 e yht. per hlö.

Terveyskuntotestaus - erikseen ostettuna

50 e

Jos haluat tietää missä kunnossa kehosi on, tule testauttamaan itsesi varaamalla itsellesi yksilöllinen kuntotesti. Testi toteutetaan UKK-Instituutin ohjeistuksen mukaisesti. Kuntotestipaketti sisältää kestävyyskunnon, liikehallintakyvyn, liikkuvuuden ja notkeuden ja lihasvoiman testauksen sekä kehonkoostumuksen osa-alueet. Kyseessä on siis erittäin kattava testipaketti ja testeistä saadut tulokset käydään kanssasi suullisesti läpi. Lisäksi saat kirjalliset testitulokset sähköpostiin sinulle räätälöidyn liikuntasuosituksen kanssa.

Kesto 2-3 h.

Lisätietoja UKK-Instituutin sivuilta https://ukkinstituutti.fi/fyysinen-kunto/ukk-terveyskuntotestit/. 

"Terhi on todella samaistuttava ja helposti lähestyttävä. Ei ole tv:stä tuttu ylipirteä tekohymyinen jumpan vetäjä, vaan tietää mitä tavallinen ihminen haluaa, kun mainostetaan matalan kynnyksen asioita." (asiakaspalaute - Piia)


Ilmoittautuminen:

Liikunta-alan palveluihin ilmoittaudutaan sähköisen ajanvarauspalvelun kautta.

Valitse ensin palvelukategoria ja sen jälkeen haluamasi palvelu.

Liikuntahetket voit maksaa joko sähköisen ajanvarauksen kautta ilmoittautumisen yhteydessä tai käteisellä paikan päällä. Liikuntahetkeen voit käyttää myös alla olevia liikuntaetuja (Smartum, Eazybreak, Edenred ja ePassi).

Jos et jostain syystä saa sitä kautta varattua, laita viestiä luontoon.metsaan@hotmail.com.


Sähköisen ajanvarauspalvelun kautta voit ostaa myös lahjakortteja haluamallesi summalle, joko itsellesi tai lahjaksi.