Luennot ja lahjat

Tältä sivulta löytyvät muihin palveluihin löyhästi liittyvät asiat, joista saatat myös olla kiinnostunut. Jos keksin järjestää luennon, kurssin tms. niin ne löytyvät täältä. Tämän sivun kautta voit myös tilata itsellesi tai läheisellesi lämpimät, yksilölliset ja käsinkudotut villasukat metsäretkille tai takkatulen ääressä jalkaan laitettavaksi.

Kauttani voi tilata käsintehdyt yksilölliset villasukat joko itselle tai lahjaksi. Villasukat myydään pieneen itsetehtyyn kangaskassiin pakattuna eli ne sopivat tuliaisiksi tai lahjaksi ihan sinällään.

Sieniluento - tallenne 10 e

Haluatko oppia tunnistamaan sieniä sekä erottamaan syötävistä sienistä myrkkysieniä? Tällä luennolla esittelen sinulle n. 30 luonnossa kasvavaa sientä, joiden joukossa on yleisimmät myrkkysienet. Luento on asiakaspalautteen perusteella "Aivan mahtava esitys -- Ja tuo matsku varsinkin on niin seikkaperäisen yksinkertainen, että eiköhän tällainen puupääkin ymmärrä." Luentotallenteen lisäksi hintaan kuuluu siis myös kirjallinen materlaali (luentomuistiinpanot). Luennon kesto n. 30 min.

Henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan lyhyt oppimäärä -luentotallenne 20 e

Luennolla käydään läpi lyhyesti kaikki se, mitä jokaisen työntekijän tulisi ymmärtää henkilöstöhallinnosta ja palkanlaskennasta. Siinä käydään läpi mm. henkilöstöhallintoon liittyvää lainsäädäntöä, työsuhdetta, irtisanoutumista, verokortteja, palkkalaskelmien lukemista ja erilaisia palkanosia ja eriä, joita voidaan maksaa. Luennon kesto n. 1,5 h.

Ilmoittaudu haluamaasi palveluun seuraavasti:

Luennot ja tuotteet ostetaan ottamalla yhteyttä luontoon.metsaan@hotmail.com. Tuotteet ja luennot maksetaan toimituksen yhteydessä.

Sähköisen ajanvarauspalvelun kautta voit ostaa lahjakortteja haluamallesi summalle, joko itsellesi tai lahjaksi.

Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!