Luonto - nautiskelua ja viipyilyä luonnossa

Nuotiohetket

Pari tuntia vierähtää nopeasti hyvässä seurassa nuotiota tuijotellen ja niitä näitä jutellen. Siihen kun lisätään vähän jotain palan painiketta niin avot!

Nuotiohetket tarjoillaan aina vähintään 4 henkilön porukalle ja kiinteänä osana kokemusta on tietysti jonkinlainen nuotiolla kokattava eväs.

Nuotiohetket kalenteroidaan sinun tarpeidesi mukaiseen ajankohtaan.

Hinnat alk. 29 e/hlö, sopimuksen mukaan. Hinta sisältää nuotiolla tarjottavat eväät.

Tulistelumenu - 3 ruokalajin nautinto nuotiolla ryhmille - hinta riippuu henkilömäärästä, (10 henkilöä - 40 e/hlö), kesto 4 tuntia. Hinta sis. alv. sekä kaikki raaka-aineet ja tarvikkeet tulistelumenuun.

Tulistelumenu on kolmen ruokalajin kokonaisuus, joka valmistetaan yhdessä tiimityönä nuotiolla. Pyritään käyttämään kauden villiruokia mahdollisuuksien mukaan. 

Metsäjooga

Metsäjooga vie perinteisen joogan asanat (liikkeet) suomalaiseen ympäristöön, metsään. Metsäjoogassa tutustumme suomalaisen metsän eläimiin, myyttisiin tarinoihin ja Kalevalan sankareihin. Metsäjoogassa hyödynnetään hatha- ja yinjoogasta tuttuja asanoita. Se sopii kaikille taitotasosta riippumatta. Se on pitkälti tietoisuusharjoittelua, läsnäoloa, vapauden, luontoyhteyden ja liikkumisen ilon joogaa. Tunti koostuu 30 min metsäjoogasta ja 30 min äänimaljarentoutuksesta (sointukylpy).

Hinta 10 e /hlö tai sopimuksen mukaan isommat ryhmät.

Kepparit maastossa

Puolitoista tuntia keppihevosen selässä metsässä esteitä väistellen menee nopeasti. Tarkoitus on tarjota lapsille mielekästä puuhaa luonnossa mieliharrastuksen - keppareiden - parissa. Puolitoistatuntisen aikana pidetään myös jokaiseen luontoseikkailuun kiinteästi kuuluva evästauko, joten pakkaathan hevoselle kauroja ja muksulle jotain pientä murkinaa reppuun.

Hinta 10 e sis. alv. ja turvallisen aikuisen suunnitteleman metsähetken lapsesi kanssa.


Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!