Lempeä kosketus tarjoaa sinulle rentoutusta ja palautumishetkiä arkeen kotihoitolassani

Lempeän kosketuksen palveluista löydät täydelliset, juuri Sinun hyvinvointiasi lisäävät palvelut. Voit siis tulla juuri sellaisena kuin olet. Lupaan, että lähdet rentoutuneena kotiin.


Äänimaljat

Tule rentoutumaan ja nauttimaan äänien lempeästä ja harmonisesta soinnista!

Äänimaljarentoutuksissa (yksilö- ja parihoito) soitetaan Tiibetiläisiä käsin taottuja äänimaljoja. Sointukylvyissä käytetään lisäksi sadekeppiä, thingsoja, kongia ja merirumppua. Soiton voimakkuus on miellyttävä, ei liian voimakas. Voit vaipua tunnin aikana hyvin rentoutuneeseen tilaan ja jopa nukahtaa. Tunnin lopuksi jää aikaa halutessa jakaa kokemuksiaan.

Äänimaljarentoutus on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Äänimaljojen värähtely värähtelee kehon nesteisiin, aina solun nesteitä myöten. Äänimaljat hoitavat lempeästi kehoa, mieltä ja sielua. Niitä voidaan hyödyntää mm. rauhoittumiseen, stressaantuneena, syvärentoutukseen, ahdistukseen, unettomuuteen tai kehon jännitystiloihin. Niiden tarkoituksena ei ole parantaa, vaan vahvistaa terveyttä.

Äänimaljahoidot sopivat pääsääntöisesti kaikille. Sointukylpyä/äänimaljarentoutusta ei kuitenkaan suositella, jos sairastat syöpää ja sinulla on syöpähoidot vielä käynnissä, koska ei ole tarkkaa tietoa äänen värähtelyn vaikutuksista syöpäsoluihin. Jos sinulla on jokin muu sairaus (tai sydämentahdistin), ja mietit äänen vaikutusta siihen, voit kysyä sointukylvyn sopivuutta minulta.

Äänimaljarentoutus ja sointukylpy voidaan toteuttaa sisällä (meillä tai teillä) tai ulkona luonnossa.

Jos haluat tutustua äänimaljojen maailmaan, sivun alaosassa on muutama maistiainen äänimaljojen äänimaailmaan.

Yksilöhoito alkaa yrttijuomalla. Sen jälkeen käärin sinut hellästi vilttiin hoito-pöydälle ja laitan äänimaljoja kehollesi. Soitan niitä ja annan niiden värähtelyn rentouttaa sinua. Hoidon aikana käydään koko keho läpi ja 60 minuutin hoidon jälkeen olet rentoutunut ja virkistynyt. Hinta 50 e. Jos varaat sarjahoidon (esim. 3 x, hinta on 45 e/kerta). Hinta sis. alv.

Asiakaspalautetta

Sinulla on enkelin kosketus. (Äänimaljat - Parihoito)

On jotenkin tosi hyvä olo. Rentoutunut ja unettava. Luulisin, että saan nukuttuakin hyvin yöllä. Tulen uudestaankin. (Sointukylpy)

Parihoito alkaa yrttijuomalla. Sen jälkeen käärin teidät molemmat laittialla olevien patjojen päälle vilttien sisään. Parihoito on sointukylvyn ja yksilöhoidon yhdistelmä eli siinä soitetaan äänimaljoja sekä keholla että sen välittömässä läheisyydessä. Hoidon kesto n. 75 minuuttia, jonka jälkeen olette rentoutuneita ja virkistyneitä. Parihoitoon voit tulla ystäväsi, lapsesi tai puolisosi kanssa. Tämä hoito on myös ihana lahjaidea esim. hääparille! Hinta 35 e /hlö. Hinta sis. alv.


Sointukylpy alkaa sillä, kerron lyhyen johdannon äänimaljojen vaikutuksista sekä esittelyn tunnilla käytettävistä soittimista. Sen jälkeen käyt lattialla olevalle patjalle makaamaan ja kääriydyt viltin alle. Voit laittaa halutessasi silmät kiinni ja vain nauttia äänimaljojen kuuntelusta ja antaa niiden äänen rentouttaa. Hoidon kesto on n. 60 minuuttia, jonka jälkeen olet rentoutunut ja virkistynyt. Tämä hoito sopii parhaiten ryhmille, mutta toimii myös yksilöhoitona, jollet halua äänimaljoja kehollesi.

Hinta 10 e /hlö, ryhmät. Hinta sis. alv.

Kehon rentoutuessa voi tulla vähän vilu, joten suosittelen lämpimiä rentoja vaatteita ja villasukkia!

Hemmottelevat hieronnat

Hemmotteleva intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on ihana hemmotteluhoito. Tässä hoidossa käsitellään niska-hartia-alue, lapojen alue, pää ja kasvot. Hoito on yhdistelmä alkuperäistä päähierontaa sekä niska-hartiahierontaa. Hoito laukaisee stressiä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä hiusten kasvua. Hoidolla on myös lukuisia muita terveysvaikutuksia. Hoidon jälkeen hiukset saattavat tuntua rasvaisilta ja epäpuhtailta.

Hoitoa ei suositella alkuraskauden aikana, flunssassa tai jos sinulla on aivoverenkiertohäiriö,akuutti tulehdus, iho rikki hoidettavalta alueeltta, luupiikki tai pahoja kulumia niskassa. Myös sydämentahdistin, syöpä (lääkärin luvalla voidaan hoitaa), paikallinen infektio tai tarttuva tauti, epilepsia, päänalueen psoriasis, todella vaikea unettomuus (yleensä kuitenkin auttaa), leikkaus tai vamma voivat olla hoidon esteenä.

Hoidon kesto on n. 45 minuuttia, varaathan kuitenkin itsellesi aikaa 60 min.

Hinta 30 e /45 min, 25 e /30 min.Hinnat sis. alv.

Meridiaanihieronta TULOSSA

Kuvasta poiketen meridiaanihieronnassa asiakkaalla on vaatteet päällä.

Hoidon kesto n. 60 min ja hinta 50 e (sis. alv).

Aromahieronta TULOSSA

Aromaterapia pohjautuu puhtaisiin, eteerisiin öljyihin, joiden aromit auttavat eri tavoin elimistöä toimimaan ja tasapainottamaan mieltä.

Aromaterapeuttinen hierontahoito on rauhallista, rentouttavaa hierontaa kevyin, rauhallisin liikkein ja huomio on ensisijaisesti rentoutumisessa.

Aromaterapeuttinen hieronta voi olla selkä- tai kokovartalohieronta.

Hoidon kesto n. 60 min ja hinta 50 e (sis. alv).


Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!