Lyhyemmät retket

Perheretket ja muut lyhyemmät retket Etelä-Karjalan alueella

Perheretkille on helppo lähteä koko perheen voimin, kun retkikohde ja ohjelma ovat valmiina. Perheretkillä vahvistat lasten luontosuhdetta ja saatte mielekästä tekemistä yhdessä perheen kanssa. Voitte jakaa nämä upeat hetket yhdessä muiden samanhenkisten perheiden kanssa.

Tämän kesän perheretkikohteena on:

Rastiniemi, Kyläniemi 27.-28.8.

Perheretkelle kätevästi; ajankohta ja paikka sekä tekeminen on jo mietitty valmiiksi. Hinta: 90 e (sis. alv) /perhe (2 aikuista ja lapset) Hintaan sisältyy: Ammattitaitoinen opas, joka neuvoo ja opastaa, ohjattu toiminta luontokohteessa (esim. leikkimielisiä tehtäviä) ja Illalla nuotiolla vaahtokarkkien ja tikkupullien paistoa. Vanhemmat vastaavat lapsistaan, retkeilytarvikkeista ja -varusteista sekä retkieväistä ja ruokailuista.


Varusteet: lista retkeillä tarvittavista varusteista sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Lisäksi omat eväät ja ruoat.

Yhden yön retki retkeilytaidottomille ja vähän retkeilleilleille Huuhaalla 11.-12.6.

Retkellä jokainen pääsee käytännössä harjoittelemaan retkeilytaitoja. Yö vietetään isossa kotateltassa yhteismajoituksessa eli sinun ei tarvitse pelätä yön ääniä yksin omassa teltassa.

Hinta 59 e sis. alv. Hintaan sisältyy ammattitaitoinen opas, jonka johdolla pääset harjoittelemaan retkeilytaitoja sekä majoitus yhteismajoituksessa.

Varusteet: retkeilyyn soveltuvat sään mukaiset varusteet, eväät ja ruoat sekä makuupussi ja -alusta.

Ryhmän koko max 8 henkilöä.

Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!