Tietoa minusta

Hyvinvoinnin edistäjä, liikunnan mahdollistaja ja luonnon lähelle tuoja


Hei, Olen Terhi Niiranen, sivutoiminen luonto-, liikunta- ja hyvinvointipalveluiden tarjoaja. Asun Imatralla, mutta toimin koko Etelä-Karjalan alueella. Osa palveluista on saatavilla myös Lieksassa, jossa minulla on mahdollisuus hyödyntää maatilan pihapiiriä ja rakennuksia tapahtumien toteutuspaikkana. 

Valmistuin vuonna 2013 aikuisliikunnan ohjaajaksi Pajulahden urheiluopistolta. Tänä vuonna minulla on tarkoitus valmistua erä- ja luonto-oppaaksi. Minulla on myös pedagogista näkemystä aikuiskasvatustieteen maisterina ja ammatillisena opettajana. Pitkinä sivuaineina minulla oli terveyden edistäminen ja terveystieto sekä liikuntalääketiede. Olen opiskellut lisäksi ravitsemustiedettä. Päätoimisesti työskentelen palkka- ja hr-asiantuntijana. Olen pienen tytön ruuhkavuosimutsi ja opiskelija, joten tiedän mitä istumatyö ja kiireinen elämäntapa tekevät ihmisen fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnille. Lähellä sydäntäni ovat luonnossa liikkuminen, kahvakuulailu ja melonta. Lisäksi pidän hyvinvoinnistani huolta viettämällä myös rauhallisia, rentouttavia hetkiä yin-joogan ja äänimaljojen seurassa. Aivot narikkaan -elämyksiä minulle tarjoaa villasukkien neulomisen lisäksi kirjojen lukeminen.

Haluan tarjota sinulle eväitä omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiseen suurella sydämellä, rakkaudesta luontoon, liikuntaan ja hyvinvointiin. Yritykseni ydinajatuksena on tarjota sinulle palveluita, joiden avulla pystyt pitämään huolta itsestäsi ja jaksamisestasi. Tarjoan sinulle hetken aikaa hengähtää hyvinvointipalveluiden äärellä. Tai jos kaipaat enemmän fyysistä toimintaa, löytyy apua myös lihas- ja kestävyyskunnon kohentamiseen. Jos taas mielesi halajaa luontoon, voit ottaa minut oppaaksesi matkalle. Kaikissa tarjoamissani palvelukokonaisuuksissa sinä olet keskiössä. Kyse on sinun hyvinvoinnista ja sen edistämisestä. Ota siis hetki aikaa itsellesi, koska sinä olet tärkeä! Tunti tai kaksi viikossa ei ole hukkaan heitettyä aikaa, päinvastoin. Jos sinä et voi hyvin, et jaksa arjessa tai työssäsi.Yrityksen toiminta-ajatus

Haluan tarjota luonto-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita matalalla kynnyksellä ihan kaikille. Yritykseni tarjoamat palvelut on suunniteltu rakkaudesta luontoon ja luontoa kunnioittaen. Toiminnassa korostuvat vastuullisuus ja turvallisuus. Saimaa Geopark Partnerina arvostan puhdasta luontoa ja järvivettä sekä haluan vaalia alueen kulttuuriperintöä. Haluan myös olla omalta osaltani kehittämässä alueen luontomatkailua. Lisätietoa Saimaa Geoparkista löydät osoitteesta www.saimaageopark.fi.

Vastuullisuus

  • Noudatamme kestävän luontomatkailun periaatteita. Pyrimme liikkumaan luonnossa vain merkityillä reiteillä, jotta maaperän kuluminen olisi mahdollisimman vähäistä. Liikumme luonnossa rauhallisesti ja turhaa meteliä välttäen, huomioiden samalla muut retkeilijät ja luonnon eläimet.
  • Kaikki tapahtumat ovat roskattomia, eli jokainen kuljettaa omat roskansa pois maastosta jätehuollon saatavuudesta riippumatta.
  • Kunnioitamme myös jokamiehen oikeuksia ja velvollisuuksia.
  • Jaan ympäristötietoutta eteenpäin myös muille.

Turvallisuus

  • Turvallisuus on ennen kaikkea ajattelumalli ja toimintatapa.
  • Yrityksellä on olemassa turvallisuusasiakirja ja jokaisesta tapahtumasta laaditaan lisäksi erillinen turvallisuussuunnitelma ja riskiarviointi.
  • Kaikessa toiminnassa noudatetaan Tukesin ohjelmapalveluyritysten turvallisuusohjeistusta.
  • Yrittäjällä on ensiaputaidot ja muut tarvittavat pätevyydet aina ajantasalla.


Asiakas sitoutuu noudattamaan yrityksen antamia turvallisuus- ja ympäristöohjeita osallistuessaan toimintaan.


Yhteistyössä on voimaa!

Niinpä minäkin toimin yhteistyössä muutaman paikallisen pienyrittäjän kanssa. Jos sinulla on hyviä ideoita, joissa voisimme tehdä yhteistyötä, ota ihmeessä yhteyttä niin aletaan visioimaan! 

Tämän hetkiset yhteistyökumppanit:

Tmi Vilkkoni

 PT Merja Korhonen

Päivi-Angervo