Anna unelmillesi siivet

Unelmatyöskentelyä ratkaisukeskeisen valmennuksen keinoin

Meillä kaikilla on on unelmia, isoja tai pieniä. Jos teemme oikein kovasti töitä, voimme saavuttaa ne. Tarvitsemme vain strategian ja askeleet, joilla lähdetään niitä kohti. Mikä on sinun unelmasi, jota kohti haluaisit mennä? Anna unelmillesi siivet ja osallistu valmennukseen, joka on tehty helpottamaan unelmia kohti kulkemista!

Tässä valmennuksessa saat työkaluja unelmia tai tavoitteita kohti pääsemisen tueksi. Tavoitteena on myös löytää ne keinot, joiden avulla unelmia kohti lähdetään. Valmennus lähtee liikkeelle nykytilanteen kartoituksella. Sen jälkeen kirkastetaan tavoite tai unelma, jota kohti lähdetään kulkemaan. Sitä varten tulet laatimaan toimintasuunnitelman ja ne konkreettiset askeleet, jotka vievät sinut kohti sinun omaa unelmaasi. Ne askeleet, jotka tekevät sen sinulle todeksi. Se vaatii työtä, joten on tärkeää, että olet sitoutunut prosessiin ja motivoitunut saavuttamaan unelmasi. Unelmasi voi siis olla ihan mitä tahansa, kunhan sinulla on motivaatiota ja halua tavoitella sitä.

Ratkaisukeskeinen valmennus on ratkaisukeskeinen ohjausmuoto, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa. Valmentaja ei neuvo, vaan auttaa oivalluttavien kysymysten ja erilaisten harjoitusten avulla valmennettavaa oivaltamaan omat vastauksensa. Valmentajaa sitoo vaitiolovelvollisuus, myös sen suhteen keitä hänen asiakkaansa ovat.

Hinta 199 e (sis. alv.) / 4 tunnin tapaamista Zoomin välityksellä. Kyseessä on harjoitusvalmennus (huomioitu hinnassa) ja hinta tulee loppuvuodesta 2022 nousemaan. Varaa siis valmennusaikasi nyt!

Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!