Minua viehättää ajatus siitä, että meissä kaikissa elää Shakti - naispuolinen jumalallinen energia. Mielen seikkailujen avulla sinäkin voit tehdä matkan sisimpään ja oppia tuntemaan todellinen naiseuden voimasi. Se ilmenee meissä kaikissa yksilöllisinä jumalattarina, jotka edustavat meidän omia sisäisiä energiakenttiämme. Shakti on siis sinussa, mutta sinun pitää vain löytää se. Tervetuloa matkalle etsimään sinussa elävää jumalatarta, Shaktia!

Mielen seikkailuissa pääpaino on ratkaisukeskeisessä valmennuksessa, jota opiskelen tällä hetkellä.


Oman elämän pohtiminen ammattilaisen kanssa on itsensä arvostamista, joka varmasti hyödyttää jokaista. Tarve valmennukseen lähtee aina asiakkaasta itsestään. Valmentajan tehtävänä on kuunnella, esittää kysymyksiä ja auttaa asiakasta ottamaan vastuu itsestään, tavoitteistaan ja toimintasuunnitelmistaan..

Meditaativisen luonteensa vuoksi tästä kategoriasta löytyy myös syvärentouttavat ja suositut äänimaljarentoutukset. Äänimaljarentoutuksia tarjoan yksilöhoitoina, parihoitoina ja ryhmille joka toinen sunnuntai klo 16. 

Äänimaljarentoutus on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Äänimaljojen värähtely värähtelee kehon nesteisiin, aina solun nesteitä myöten. Äänimaljat hoitavat lempeästi kehoa, mieltä ja sielua. Niitä voidaan hyödyntää mm. rauhoittumiseen, stressaantuneena, syvärentoutukseen, ahdistukseen, unettomuuteen tai kehon jännitystiloihin. Niiden tarkoituksena ei ole parantaa, vaan vahvistaa terveyttä..

Jos olet kiinnostunut pysähtymään itsesi äärelle joogan muodossa, suosittelen sinulle ehdottomasti yinjoogaa. Tarjoan yinjoogan lisäksi Soundful Yin® Yogaa, joka yhdistää yinjoogaan äänimaljat ja intuitiivisen kosketuksen.

Yinjooga on syvärentouttava hoitomuoto, joka vaikuttaa rauhoittaen hermostoa, laskien stressihormoni kortisolin tasoa. Se lisää side- ja lihaskudoksen sekä nivelten venyvyyttä ja parantaa niiden energiansaantia. Se aktivoi imunesteiden ja verenkierron virtausta, tehostaa kuona-aineiden poistumista ja tuo levollisen olon. Yinjooga on hyvin meditatiivinen harjoitus, jossa pyrimme päästämään irti kaikenlaisesta suorittamisesta..

Motivaatio saa sinut liikkeelle. Tottumus saa sinut pysymään liikkeessä.

(Jim Rohn, yritysfilosofi ja motivaatiopuhuja 1930-2009)

Mielen seikkailut löytyvät myös Facebookista nimellä Mielen seikkailut TN.

Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!