Valmennus

Life Coaching -valmennuskokonaisuudet

1. Ajattelu luo mielikuvan. 2. Mielikuva luo tunteen. 3. Tunne saa meidät toimimaan. 4. Toiminta aloittaa toimintaketjun. -- Keskity hyvään ja asioihin, joita haluat, äläkä päinvastoin. Kun visualisoit, mitä haluat sekä ajattelet siitä positiivisesti niin saavutat tämän todennäköisemmin ja nopeammin. (IG Tahdonvoima)


Kaipaatko tällä hetkellä muutosta elämääsi? Haluatko kirkastaa tavoitteitasi tai parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi? Valmennus on hyvä tapa kartoittaa tämän hetkinen elämäntilanne ja siihen liittyvät muutostarpeet. Pienillä arjen muutoksilla teet elämästäsi mukavampaa ja tasapainoisempaa. Voit hyödyntää valmennusta kehittääksesi hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi tai kirkastaaksesi unelmaduuniasi. Valmennus voi liittyä mihin tahansa elämän osa-alueeseen - sinä valitset aiheen.

Valmennuksessa sinua ei neuvota. Erilaisten harjoitusten avulla löydät oman parhaan itsesi, innostavat tavoitteet sekä toimintamallit, joiden avulla tavoitteistasi tulee totta. Valmennus sisältää neljä henkilökohtaista valmennuskertaa etänä tai livenä 1-2 viikon välein. Valmennus voi tapahtua myös ryhmässä. Valmennus sopi sekä yksityisille henkilöille että työyhteisöihin. Valmennukseen osallistuminen edellyttää sitoutumista neljään valmennuskertaan ja ssähöisen palautteen antamista, joka kestää noin 10 minuuttia. Valmennus on aina asiakaslähtöistä.

Valmennus on ratkaisukeskeinen toimintamali, jonka avulla luodaan onnistumisia. Ratkaisukeskeisyyden lisäksi valmennuksessa hyödynnetään positiivista psykologiaa sekä kognitiivista käyttäytymistiedettä.

Valmennuksessa erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla valmennettava oppii tuntemaan itsensä ja tietämään mitä hän haluaa. Valmentaja auttaa kirkastamaan ja luomaan toimintasuunnitelman, jolla muuutokset saavutetaan onnistuneesti.

Yksilövalmennus

Ryhmävalmennukset

Alkavat ryhmät:

Työyhteisöt

Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!