Verkkokauppa

Tervetuloa ostoksille!

Tarkoitus on, että tätä kautta tehdään jatkossa varaukset ja ilmoittautumiset.

HUOM! Verkkokauppa ei ole vielä toiminnassa, mutta toivottavasti lähiaikoina saan sen toimimaan. Sitä ennen ilmoittautumiset tapahtumiin tehdään sähköpostitse, kiitos!

Meillä käyvät myös seuraavat liikuntaedut: Edenred, Eazybreak, e-Passi, Smartum

Tutustuthan alla oleviin ehtoihin (varaus- ja peruutusehdot sekä erimielisyyksien ratkaisu) huolellisesti, jotta vältytään väärinymmärryksiltä.

 
  1. Mikäli varaamasi tapahtuma/palvelu joudutaan perumaan järjestäjän (Terhi Niiranen Tmi / LuontoonMetsään) taholta, on sinulla oikeus saada koko maksamasi summa takaisin.
  2. Mikäli sinä joudut perumaan osallistumisen/varaamasi ajan sairauden vuoksi, on sinulla lääkärin- tai sairaanhoitajan todistusta vastaan oikeus saada koko maksamasi summa takaisin. Retket, kts. kohta 6.
  3. Mikäli et peru osallistumistasi tai et saavu maksamaasi palveluun, järjestäjä ei ole velvoitettu palauttamaan maksamaasi hintaa takaisin.
  4. Mikäli joudut perumaan osallistumisen/varaamasi ajan tapahtumapäivänä tai edeltävänä päivänä, palautetaan sinulle puolet maksamastasi hinnasta. Retket, kts. kohta 6.
  5. Mikäli joudut perumaan osallistumisen/varaamasi ajan viimeistään 2 vuorokautta ennen tapahtumapäivää, palautetaan sinulle maksamasi hinta takaisin tai maksamasi summa voidaan siirtää toiseen tapahtumaan myöhemmin käytettäväksi (saat lahjakortin maksamallesi hinnalle). Retket, kts. kohta 6.
  6. Jos joudut perumaan varaamasi ja maksamasi RETKEN, jossa on usein mukana kolmansia osapuolia (varustevaraukset ym.), varaus on sitova. Jos kuitenkin sairastut ennen retkeä, voidaan sinulle palauttaa puolet maksamastasi summasta lääkärin- tai sairaanhoitajan todistusta vastaan.  
  7. Mahdolliset varaustasi koskevat erimielisyydet pyritään sopimaan neuvottelemalla, joten otathan yhteyttä yrittäjään (luontoon.metsaan@hotmail.com). Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (https://www.kkv.fi//kuluttajaneuvonta/).
Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!