Soundful Yin® Yoga ja Yinjooga - meditatiivista, passiivista ja rentouttavaa joogaa keholle ja mielelle

Asiakaspalaute Soundful Yin® Yoga-tunneilta:

Aluksi oli tosi tokkurainen olo, mutta kun pääsin kotiin, olin tosi energinen. (nainen n. 40-50 v.)

Se eilinen jooga teki hyvää hermoille. En ollut enää illalla enkä aamulla niin ärtynyt kuin oon ollut. Nukuttikin hyvin. (nainen 40+)

Oon tykännyt käydä yin-joogassa sulla. (nainen 40+)

Lempeä, hyväksyvä kosketus vähentää tutkitusti stressiä. Kosketuksesta tulee hyvä olo, keho rentoutuu. Kosketus aktivoi keskushermoston välittäjäaineiden tuotantoa ja lisää mm. endorfiinien, serotoniinin, oksitosiinin ja dopamiinin määrää kehossa. Kosketus lievittää myös kroonista kipua ja rauhoittaa.


Yinjooga on syvärentouttava hoitomuoto, joka vaikuttaa rauhoittaen hermostoa, laskien stressihormoni kortisolin tasoa. Se lisää side- ja lihaskudoksen sekä nivelten venyvyyttä ja parantaa niiden energiansaantia. Se aktivoi imunesteiden ja verenkierron virtausta, tehostaa kuona-aineiden poistumista ja tuo levollisen olon. Yinjooga on hyvin meditatiivinen harjoitus, jossa pyrimme päästämään irti kaikenlaisesta suorittamisesta.

Yin-joogan asanoissa viivytään pitkään. Jooga-asennot kohdistuvat sidekudoksiin, niveliin, nivelsiteisiin ja luihin asti. Samalla keho ja mieli pääsevät rauhoittumaan ja yhteys omaan sisimpään voi vahvistua.

Yinjooga on helppoa ja se sopii kaikille. Voit osallistua, vaikka et olisi koskaan ennen harrastanut joogaa.

Yksittäisen ryhmätunnin hinta 15 e /60 min ja 19 e/90 min (sis. joogaharjoituksen lisäksi 30 min äänimaljarentoutuksen). Hinnat sis. alv.

Soundful Yin® Yoga -tunnilla yhdistyvät Yinjooga, äänimaljat sekä lempeä, intuitiivinen kosketus harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Tunnin aikana ohjaaja käy jokaisen luona vuoroin soittamassa eri kokoisilla äänimaljoilla keholla sekä koskettamassa lempeästi. Äänimaljoja soitetaan myös taustalla koko harjoituksen ajan. Tunnilla käytetään myös gongia ja sadekeppiä. Soundful Yin®Yoga on syvärentouttava hoitomuoto.

Yksittäisen ryhmätunnin hinta 20 e (sis alv).

Joogatunnin tai joogakurssin hintaan kuuluu aina joogavälineet lainaksi eli joogamatto, joogablokit, bolsteri, joogavyöt ja joogaviltit. Joogatunnilla saat aina yksilöllistä ohjausta, koska ryhmät ovat pieniä (max 4 henkilöä). Et tarvitse lainkaan kokemusta joogasta voidaksesi osallistua joogatunnille tai varataksesi yksityistunnin. Paritunnille voit tulla yhdessä ystävän tai puolison kanssa.

Kehon rentoutuessa voi tulla vähän vilu, joten suosittelen lämpimiä rentoja vaatteita ja villasukkia!

Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!