Ryhmätoiminta ja tyhy

Porukalla kaikki on moninkerroin hauskempaa

Tulossa tyhypäivä ja mietitte mielekästä tekemistä? Vai onko teillä tarve kokonaisvaltaiselle elämyspaketille isommalla porukalla? Vai olisiko tarvetta vähän hienommalle yritysasiakastilaisuudelle, erähenkisesti nuotion äärellä tietenkin? Vastaukset näihin löytyvät tästä alta.

Liikuntapaketti 15 e/hlö, minimi 10 hlöä

Teidän porukalle suunniteltu liikuntahetki joko luonnossa tai teidän haluamassanne paikassa. Se voi olla esim. kahvakuulailua, polkujuoksua, lumikenkäilyä, sauvakävelyä tai vaikka leikkimielinen liikunnallinen elämys (esim. luontobingo tai joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu eri tehtävineen). Kesto 1-2 tuntia.

Hyvinvointipaketti 15 e/ hlö, minimi 10 hlöä

Teidän porukalle suunniteltu metsäinen /luonnossa tapahtuva hyvinvointihetki. Halutessanne se voidaan toki toteuttaa myös sisätiloissa. Hyvinvointihetkeen voidaan sisällyttää äänimaljoja, yinjoogaa, metsäjoogaa, metsämieliharjoitteita tai aistipolku. Tarkempi kuvaus näistä palveluista sivulla hyvinvointi.

Nuotiohetkipaketti 29 e/hlö, minimi 6 hlöä

Teidän porukalle suunniteltu paketti, joka pitää sisällään nuotiolla nopeasti valmistuvia herkkuja (makkaraa, tikkupullat kermavaahdolla ja hillolla) sekä nokipannukahvit /teen. 

Nuotiohetken voi rakentaa myös jonkun halutun teeman ympärille. Esimerkiksi siihen voidaan yhdistää liikunta- tai hyvinvointipaketista joku aktiviteetti mukaan.

Nuotiohetken kesto on n. 2-3 tuntia.

Fine dining erätulilla (hinta riippuu valitusta menusta ja ruokailijoiden määrästä)

Miltä kuulostaisi kolmen ruokalajin menu nuotiolla yhdessä tehden? Tulella ruoan valmistus on itsessään jo elämys ja siinä on oma viehätyksensä. Se muistetaan pitkään! Tämä sopii niin omalle porukalle kuin yritysasiakkaille.

Menu koostuu alkuruoasta (esim. samettinen kukkakaalikeitto), pääruoasta (liha/kala/kasvis) ja jälkiruoasta (esim. liekitetyt omenat, kinuskikastike ja karpalot). Lopuksi vielä nautitaan tietysti nokipannukahvit /lämmin yrittijuoma.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan teidän porukalle ikimuistoinen tapahtuma yhdessä

  • Täytä alla olevalle lomakkeelle yhteystietosi.
  • Kirjoita Viesti -kohtaan millaisesta palvelusta olisitte kiinnostuneita, kuinka monta teitä on ja milloin olette ajatelleet toteuttaa tämän elämyksen.
  • Lähetä lomake.
  • Otan sinuun yhteyttä, niin voidaan keskustella tarkemmin suunnitelmistanne.
  • Teen sinulle tarjouksen halutusta palvelusta antamiesi tietojen perusteella.

Ryhmät eivät voi varata aikoja sähköisen ajanvarauskalenterin kautta!