Ajankohtaista (tulossa 08/2024)

Kehoon

Kehonhuoltohetki niska-hartiaseudulle

Tässä kehonhuoltohetkessä keskitytään tietyn ongelma-alueen kehonhuoltoon käyttäen terapeuttiseen harjoitteluun suunniteltuja tehokkaita liikkeitä, joiden avulla lisäämme liikkuvuutta ja lihasten kestävyyttä niska-hartiaseudun alueella ja helpotamme ko. alueen lihasten kireyttä.

Hetken kesto n. 45 min ja hinta 15 eur (sis. alv 24 %) pienryhmässä (3-8 henkilöä). Palvelu saatavissa myös yksilö- ja parihetkinä hintaan 50 eur (sis. alv 24 %) , jos haluat yksilöllistä ohjausta. Kehonhuoltohetken voi maksaa myös liikuntaeduilla.  

Kehonhuoltohetki olkapäille ja käsille

Tässä kehonhuoltohetkessä keskitytään tietyn ongelma-alueen kehonhuoltoon käyttäen terapeuttiseen harjoitteluun suunniteltuja tehokkaita liikkeitä, joiden avulla lisäämme liikkuvuutta ja lihasten kestävyyttä olkapäiden ja käsien alueella ja helpotamme ko. alueen lihasten kireyttä.

Hetken kesto n. 45 min ja hinta 15 eur (sis. alv 24 %) pienryhmässä (3-8 henkilöä). Palvelu saatavissa myös yksilö- ja parihetkinä hintaan 50 eur (sis. alv 24 %) , jos haluat yksilöllistä ohjausta. Kehonhuoltohetken voi maksaa myös liikuntaeduilla.  

Kehonhuoltohetki rintarangalle

Tässä kehonhuoltohetkessä keskitytään tietyn ongelma-alueen kehonhuoltoon käyttäen terapeuttiseen harjoitteluun suunniteltuja tehokkaita liikkeitä, joiden avulla lisäämme liikkuvuutta ja lihasten kestävyyttä rintarangan alueella ja helpotamme ko. alueen lihasten kireyttä.

Hetken kesto n. 45 min ja hinta 15 eur (sis. alv 24 %) pienryhmässä (3-8 henkilöä). Palvelu saatavissa myös yksilö- ja parihetkinä hintaan 50 eur (sis. alv 24 %) , jos haluat yksilöllistä ohjausta. Kehonhuoltohetken voi maksaa myös liikuntaeduilla.  

Kehonhuoltohetki lannerangalle ja lonkan alueelle

Tässä kehonhuoltohetkessä keskitytään tietyn ongelma-alueen kehonhuoltoon käyttäen terapeuttiseen harjoitteluun suunniteltuja tehokkaita liikkeitä, joiden avulla lisäämme liikkuvuutta ja lihasten kestävyyttä lannerangan ja lonkan alueella ja helpotamme ko. alueen lihasten kireyttä.

Hetken kesto n. 45 min ja hinta 15 eur (sis. alv 24 %) pienryhmässä (3-8 henkilöä). Palvelu saatavissa myös yksilö- ja parihetkinä hintaan 50 eur (sis. alv 24 %) , jos haluat yksilöllistä ohjausta. Kehonhuoltohetken voi maksaa myös liikuntaeduilla.  

Kehonhuoltohetki lonkan ja alaraajan alueille

Tässä kehonhuoltohetkessä keskitytään tietyn ongelma-alueen kehonhuoltoon käyttäen terapeuttiseen harjoitteluun suunniteltuja tehokkaita liikkeitä, joiden avulla lisäämme liikkuvuutta ja lihasten kestävyyttä lonkan ja alaraajan alueilla ja helpotamme ko. alueen lihasten kireyttä.

Hetken kesto n. 45 min ja hinta 15 eur (sis. alv 24 %) pienryhmässä (3-8 henkilöä). Palvelu saatavissa myös yksilö- ja parihetkinä hintaan 50 eur (sis. alv 24 %), jos haluat yksilöllistä ohjausta. Kehonhuoltohetken voi maksaa myös liikuntaeduilla.  

KehoonMieleen

Sunnuntaisin klo 18-19.30

Soundful Yin (aloitetaan yhteisellä teehetkellä ja sen jälkeen rauhoitutaan joogaharjoitukseen).

 Hinta 20 eur (sis. alv 24 %). Palvelu saatavissa myös yksilö- ja parihetkinä hintaan 75 eur (sis. alv 24 %), jos haluat yksilöllistä ohjausta. Hetken voi maksaa myös liikuntaeduilla.

Kehonhuoltohetki ja äänimaljarentoutus

Keho vähän kireä ja jumissa? Ehkä vähän myös pääkin? Tule kehonhuoltohetkeen ja päätä se syvärentouttavaan äänimaljarentoutukseen. Kehonhuoltohetkessä vapautetaan kehosta kireyksiä ja jumeja ja äänimaljarentoutus rentouttaa kehon lisäksi myös päänkin.

Hetken kesto 90 min ja hinta 20 eur (sis. alv 24 %) pienryhmässä (3-8 henkilöä). Palvelu saatavissa myös yksilö- ja parihetkinä hintaan 75 eur (sis. alv 24 %). Kehonhuoltohetken voi maksaa myös liikuntaeduilla.

Kehonhuoltohetki ja ohjattu meditaatioharjoitus

Keho vähän kireä ja jumissa? Ehkä vähän myös pääkin? Tule kehonhuoltohetkeen ja päätä se ohjatulla meditaatioharjoituksella. Kehonhuoltohetkessä vapautetaan kehosta kireyksiä ja jumeja ja ohjatussa meditaatioharjoituksessa helpotetaan päässä olevia "jumeja".

Hetken kesto 90 min ja hinta 20 eur (sis. alv 24 %) pienryhmässä (3-8 henkilöä). Palvelu saatavissa myös yksilö- ja parihetkinä hintaan 75 eur (sis. alv 24 %) . Kehonhuoltohetken voi maksaa myös liikuntaeduilla.

Ohjattu meditaatioharjoitus ja äänimaljarentoutus

Kiire, stressi ja arjen kuormitus poistuvat parhaiten, kun päätät varata itsellesi paikan ohjattuun meditaatioharjoitukseen ja äänimaljarentoutukseen. Meditaatioharjoitus tyhjentää mielesi ja äänimaljarentoutus johdattaa sinut syvään rentouden tilaan, jossa keho ja mieli rentoutuvat ja syke laskee.

Hetken kesto 90 min ja hinta 20 eur (sis. alv 24 %) pienryhmässä (3-8 henkilöä). Palvelu saatavissa myös yksilö- ja parihetkinä hintaan 75 eur (sis. alv 24 %) . 

Mieleen

Sielunsiskot alkaa 08 / 2024

Sielunsiskot on suljettu ryhmä naisille, jotka ovat kiinnostuneita omasta henkisestä kehityksestään ja kaipaavat turvallista yhteisöä, missä keskustella juuri nyt itselle merkityksellisistä aiheista.

Keskusteluiden lisäksi teemme harjoituksia, rentoutuksia, mielikuvamatkoja jne. ryhmän toiveiden ja kiinnostuksen mukaan.

Ryhmä on suljettu ja siihen sitoudutaan 6 kokoontumiskerran ajaksi. 

Ryhmän kesto 1 h /kerta. Hinta 60 eur (sis. alv. 24 %) / 6 kertaa.  

Minimimäärä 4 henkilöä.

Terhi Niiranen Tmi, Imatra, 044 0306762, luontoon.metsaan@hotmail.com
Luo kotisivut ilmaiseksi!